Ambachtsweg 9 H 4421 SK Kapelle

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein in Kapelle, mogen we u namens onze opdrachtgever deze bedrijfsunit aanbieden. De unit is gelegen in een verzamelgebouw aan de Ambachtsweg en vvo 123,83 m2 groot. In de unit is een verdiepingsvloer gerealiseerd waar u een kantoorruimte treft die geïsoleerd is. Dit kantoor beschikt over een oppervlakte van 28,58m2, en is geheel voorzien van dubbel glas, pvc-vloer en kabelgoten. Daarnaast is er airco aanwezig die tevens ook warmte kan afgeven.

De unit is perfect gelegen ten opzichte van de A58 op zo'n 500m afstand. Antwerpen is op een halfuur rijden gelegen en Rotterdam en Breda op circa 1 uur. Het bedrijventerrein in Kapelle is een groeiend geheel en voorzien van veel diversiteit aan bedrijven.

KENMERKEN
-Huurprijs exclusief BTW
-Huurperiode: 5 jaar (korter is bespreekbaar)
-Waarborgsom: 2 maanden
-Kantoorruimte aanwezig (geisoleerd)
-Internetaansluiting aanwezig
-Overheaddeur 4m breed
-Aparte loopdeur aanwezig
-Krachtstroom aanwezig
-Ideale ligging tov. snelweg
-Alarm aanwezig
-Verlichting op afstand bedienbaar op app

BESTEMMING
De bedrijfsunit en het verzamelgebouw valt volledig onder bestemming: bedrijf. Hiermee wordt aangegeven dat het pand alleen bedrijfsmatig gebruikt kan worden.

INDELING
De unit is toegankelijk middels een loopdeur in de overheaddeur. U komt binnen in de bedrijfshal met direct bij de ingang de meterkast. Hier treft u onder andere krachtstroom aan en onder andere de internetverbinding. Er is een aparte uitstortgootsteen met warm en koud water (close-up boiler) aanwezig.

Rechts achter de meterkast is een toegangsdeur naar het toilet en naar een werkkast. Het toilet is voorzien van een urinoir en toilet. De kast biedt ruimte tot opbergen.

De stalen trap leidt naar de verdieping in de loods waar u het kantoor treft. Het kantoor is voorzien van een airco die zowel warme als koele lucht kan geven. Het kantoor is geïsoleerd wat zorgt voor een behaaglijke warmte om binnen te kunnen werken.

De overheaddeur is 3.99m breed en heeft 4.54m doorrijhoogte. Daarnaast is een loopdeur gevestigd met een raampartij ernaast.

OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
156 m²
Bedrijfshal oppervlak
128 m²
Kantoor oppervlak
28 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ambachtsweg 9 H

€ 1.250 /mnd