Lange Linden 22 A & 31 5433 NC Katwijk (NB)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemene informatie

Oppervlakte en inhoud

Kantoor oppervlak: 128 m²

Bedrijfshal oppervlakte: 2712 m²

Eigen wateren oppervlakte: 1.650m2

Perceeloppervlakte: 8242 m²

Bouwjaar: 1962

Indeling

Dit unieke object is gelegen direct aan de haven van Cuijk een zijarm van de Maas.

Beschikt over eigen wateren van ca. 1.650m2 ( ca.165 meter in de lengte direct naast de hal gelegen) tevens is het mogelijk om aanlegsteigers te realiseren.

De bedrijfshal met hellingbaan heeft een totale oppervlakte van circa 2.722 m². Het bestaat uit een hal met vrije overspanning en kraanbaan met een lengte van ca. 110 meter, welke overgaat in een soort expeditie ruimte aan de straatzijde. De grote hal kent een ca 40 meter lange hellingbaan naar de haven. In de hal zijn een werkplaatskantoor (circa 30 m²), kantine (circa 60m²), toiletgroep (circa 8 m²) en een kleedgelegenheid met was trog van circa 30 m², alsmede magazijn gereedschap en/of werkplaats t.g.v. circa 75 m² gerealiseerd.

Op huisnummer 22a van de Lange Linden ligt een vrijstaand kantoor met parkeerplaatsen. Het kantoor is uitgevoerd in twee bouwlagen. Het souterrain bestaat met name uit een archief en opslagruimte. De begane grond is functioneel ingedeeld. De souterrain kan gebruikt worden als vergaderruimte, archief en dergelijke en is circa 138 m² groot. De begane grond bestaat uit een riante hal met verschillende kantoorkamers, totaal groot circa 128 m². Het is daarmee uitermate geschikt voor scheepsbouw en/of onderhoud, dan wel zware metaalindustrie.

Ligging

De bedrijfsruimte ligt op bedrijventerrein De Haven van Cuijk, aan de Lange Linden. Het pand heeft een helling in de haven, die een zijarm van de Maas betreft. Voorts ligt het nabij de A73, Nijmegen Cuijk en Keulen.

Parkeren

Het perceel beschikt over een eigen parkeer terrein.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in de categorie 3.1 tot en met 3.2 volgens de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

• zware elektrische installatie met trafostation;
• grote overheaddeuren aan de zijde van de openbare weg, 11,7 meter breed, 7 meter hoog;
• hellingbaan naar de havenarm met grote schuifdeur;
• aan voorzijde twee kraanbanen met 12.500 kg hefvermogen, met vrije hoogte van 13 meter onder de loopkat;
• in middenschip twee kraanbanen met 10.000 kg hefvermogen en één van 6.300 kg;
• kantine, toiletgroep
• verhard en volledig omheind terrein, voorzien van grote rolpoort.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lange Linden 22 A & 31 in Katwijk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
2.840 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.712 m²
Kantoor oppervlak
128 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Linden 22 A & 31

Huurprijs op aanvraag