Heerenweg 6 C2 2222 AM Katwijk (ZH)

€ 10.740 /jr

Omschrijving

Op bedrijventerrein 't Heen te Katwijk (nabij de N206) gelegen moderne zelfstandige bedrijfsruimte met een volledige verdiepingsvloer (totale oppervlakte circa 136 m²), voorzien van een goederenlift en twee eigen parkeerplaatsen voor het pand.

Algemeen
Het betreft hier een moderne bedrijfsunit met een vloeroppervlakte van circa 68 m² op de begane grond plus circa 68 m² op de eerste verdieping. Door de aanwezigheid van een goederenlift is de verdiepingsvloer ook goed als bedrijfsruimte te gebruiken. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat in 2009 is gerealiseerd. Dit betekent dan ook dat er sprake is van een eigentijdse uitstraling en dat de ruimte goed geïsoleerd is.

Voor wat betreft de indeling geldt dat op de begane grond een toilet aanwezig is en op de verdieping een pantry. De bedrijfsruimte is verder verwarmd door middel van een heater op de begane grond en een radiatorverwarming op de verdieping. De goederenlift is links achter in de hoek geplaatst. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van verlichting, krachtstroom, alarm, een overheaddeur, een aparte loopdeur en een tweetal parkeerplaatsen direct voor de bedrijfsruimte.

De genoemde huursom is exclusief B.T.W. en exclusief energielasten. De oplevering van deze moderne bedrijfsruimte kan op korte termijn.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 10.740 per jaar
Aangeboden sinds
10 september 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
136 m²
Bedrijfshal oppervlak
136 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heerenweg 6 C2

€ 10.740 /jr