Scheepmakerstraat 27 2222 AB Katwijk (ZH)

€ 49.000 /jr

Omschrijving

Algemeen

TE HUUR

Te huur een pas gerealiseerde nieuwe multifunctionele bedrijfsruimte met een moderne uitstraling, welke gebouwd is met hoogwaardige materialen en voldoet aan de hedendaagse eisen.
Het aangrenzende bedrijfspand aan de Smitstraat 11 is in z’n geheel gerenoveerd en voldoet nu ook aan de hedendaagse eisen, In deze ruimte bevinden zich kantoren, een kantine en toilet met wasruimte, welke direct gedeeltelijk kunnen worden mee gehuurd. De overige bedrijfsruimte kan eventueel op een later tijdstip ook gehuurd worden, dit in overleg.
Volgens het bestemmingsplan is voor beide panden tot bedrijfscategorie 3.2 toegestaan.

Ligging en Bereikbaarheid
Gelegen op een groot bedrijventerrein “t Heen” te Katwijk. Op het bedrijventerrein zijn een diversiteit aan gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals: Bouwmarkten (Gamma en Karwei), autobedrijven, meubelbedrijven, keukenspeciaalzaken, Ouwehand visverwerkingsbedrijf, diverse bouwondernemingen, Boels Verhuur en Albert Hein, etc.

De bereikbaarheid is uitstekend. Het terrein is ligt langs de uitvalsweg N206 (Haarlem-Leiden-Zoetermeer) en nabij (ca. 10 minuten) de Rijksweg A-44 (Amsterdam-Den Haag). Diverse busverbindingen liggen op loopafstand.
Thans wordt gewerkt aan een rechtstreekse en snelle verbinding (De Rijnlandroute) tussen Rijksweg A-44 en de Rijksweg A-4 (Amsterdam-Rotterdam).

Indeling en Oppervlakte
De totale oppervlakte zijn als volgt:.
Scheepmakerstraat 27: deze nieuwbouw heeft een afmeting van ca. 17.80 m x 33.70 m = 600 m² en een vrije hoogte van 11.00 m. Door deze grote hoogte is er een mogelijkheid om een verdiepingsvloer over een gedeelte of de gehele oppervlakte aan te brengen. Er is zelfs genoeg hoogte voor twee vloeren boven elkaar.
Op de vloer(en) kan dan worden voorzien in extra opslag, kantoren, kantine etc. Verder zijn er in het dak 4 stuks lichtstraten van ieder 22 m² aanwezig voor voldoende lichttoetreding.
Achter het gebouw is nog een buitenterreintje aanwezig van ca. 65 m².
Verder zijn er kraanbaanliggers langs de zijgevelkolommen aangebracht, waardoor er een mogelijkheid is om een bovenloopkraan aan te brengen met een maximale hijslast van 3,2 ton.

Smidstraat 11: deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 488 m², waarvan ca. 100 m² op de verdieping.
In het pand is een bovenloopkraan van 3,2 ton aanwezig.

Parkeervoorzieningen
Bij het pand behoren 5 parkeerplaatsen. Verder is het in de directe omgeving gratis parkeren.

Wijze van oplevering / Opleveringsniveau
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd.
Met een glad afgewerkte betonvloer met een nb van 2.500 kg/m² en 2 elektrische overheaddeuren. Ook is er in het vloerverwarming aangebracht, waardoor er lage stookkosten zullen zijn. Tevens is er ook al een krachtstroominstallatie in het pand gemaakt met stopcontacten op iedere kolom, en ook lichtlijnen met ledverlichting. De nutsvoorzieningen zijn uiteraard ook aanwezig in het pand. Indien gewenst kunnen er in overleg ook zonnepanelen op het dak worden aangebracht.

In overleg zijn er vele opties mogelijk, zoals verdiepingsvloeren, bovenloopkraan, zonnepanelen, kantoren, toiletten etc.

Huurprijs voor de Scheepmakerstraat 27
De huurprijs bedraagt € 49.000,= per jaar exclusief BTW, gas, water en elektriciteit, wel inclusief parkeerplaatsen.

Huurtermijn
5 + 5 jaar, eventueel korter bespreekbaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter waarde van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Het huurcontract zal vervaardigd worden op basis van het standaard model Raad van Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zekerheidstelling

BTW
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 % BTW belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Huurprijsindexering
De indexering geschiedt jaarlijks (voor het eerst één jaar na huuringangsdatum) aan de hand van het consumentenprijsindexcijfer (CPI Alle Huishoudens) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding
De object(en) zijn in overleg te aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 49.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m²
Bedrijfshal oppervlak
600 m²
Vrije hoogte
11 m
Perceel
774 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scheepmakerstraat 27

€ 49.000 /jr