Ellerweg 17 6037 RR Kelpen-Oler

€ 780.000 k.k.

Omschrijving

***Het bedrijfspand is tevens in delen TE HUUR! Informeer naar de mogelijkheden!***

Vanaf de N280 is er al zicht op de achterzijde van dit multifunctionele bedrijfspand, gelegen op bedrijventerrein Kelperheide te Kelpen-Oler.
Je verwacht niet dat achter deze voorgevel zoveel ruimte en potentie zit! Het perceel is maar liefst 5.355 m² groot en geeft daarmee de mogelijkheid het object verder uit te breiden.
Het complex bestaat uit kantoren, bedrijfsruimten en buitenterrein. Het geheel is in gebruik geweest als drukkerij en is totaal 1.834 m² groot.

Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijven. Van bouwbedrijf en transportbedrijf, van reclame-/communicatiebureau tot ambulancepost. De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto alsook met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes op circa 2 minuten loopafstand bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Weert.

De vele mogelijkheden welke dit complex te bieden heeft laten zich niet vangen in een brochure. Daarvoor nodigen wij u graag uit om deze op locatie te ervaren!

Bijzonderheden
- Royaal perceel met uitbreidingsmogelijkheden;
- Vanaf N280 goed zicht op de achterzijde van het pand!
- Voldoende mogelijkheden voor parkeren en laden-/lossen op eigen terrein;
- Met enige aanpassingen behoort multi-tenant verhuur tot de mogelijkheden.

INDELING
Aan de voorzijde is er een dubbele entreedeur met tochtportaal en doorgang naar de ontvangsthal en receptie.
Er zijn twee centrale gangen naar alle kantoren en de achtergelegen bedrijfsruimte. De kantorenvleugel aan de rechterzijde bestaat uit een aparte personeelsingang, kantine (12 m²), een spreekkamer (12 m²), directiekantoor (32 m²), administratie (13m²), poetskast en sanitaire groepen.

De sanitaire groep voor de dames bestaat uit een drietal aparte toiletten en een voorportaal met wastafel, De sanitaire groep voor de heren bestaat uit een voorportaal met wastafel en een urinoir alsmede 2 separate toiletten. Via een portaal is de was/kleedruimte bereikbaar en deze is voorzien van een RVS-wasbak, douche, tegelvloer en een 120 liter boiler.

Aan de voorzijde zijn er een spreekkamer en twee kantoren met airco alsmede een separate archiefruimte gelegen.

In de centrale gang bevinden zich een tweetal meterkasten, waarvan één meterkast (hoofdmeterkast van het kantoorgedeelte), ingericht met een elektragedeelte (afgezekerd vermogen) 1x 63A, 15 groepen, overspanningsbeveiliging en krachtstroom. De tweede meterkast heeft een gasmeter, type G16. In deze kast is ook de telefooninstallatie opgesteld.

Aan de linkerzijde van de kantoorvleugel is een royaal kantoor van 97 m² met airco gerealiseerd. Oorspronkelijk zijn dit 2 kantoren, waarvan het achterste kantoor toegang heeft tot de bedrijfsruimte.

Vanuit de centrale gang is het tweede archief bereikbaar alsmede de tweede sanitaire groep met een gescheiden dames- en heren groep. De damesgroep is ingericht met voorportaal met wastafel en twee aparte toiletten. De herengroep beschikt over één toilet en één urinoir.

Het zogenaamde productiekantoor is 37 m² groot, ingericht met een patchkast en heeft zicht op de productiehal.

De productiehal bestaat uit 2 delen met verschillende hoogtes. Het linkergedeelte heeft een hoogte van circa 4 meter en is totaal 742 m² groot.

Het gedeelte aan de rechterzijde is circa 2,40 meter hoog en omvat totaal 639 m² aan ruimten. Deze ruimten zijn thans ingedeeld met systeemwanden of wanden welke eenvoudig weggenomen kunnen worden. Ook zijn er in dit gedeelte 2 airco-units voorzien.

Er blijft voor u dus een blanco canvas over, ter nadere invulling!

Aan de rechterzijde en achterzijde van het pand zijn er raampartijen voorzien voor daglichttoetreding.
In de drukkerij is er een derde sanitaire groep gelegen met twee toiletten en een voorportaal met wastafel.

ALGEMEEN
Betonvloer, damwand dak met isolatie, sandwichpaneel gevels, elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

De elektravoorziening is gesplitst in een aansluiting voor het kantoorgedeelte met een afgezekerd vermogen van 1x 63A en een aansluiting voor de bedrijfsruimte met een afgezekerd vermogen van 3x 250A, met digitale meters. Op de elektra-aansluiting is een overspanningsbeveiliging aangebracht. De gasaansluiting is voorzien van een G16 gasmeter.

Het kantoorgedeelte wordt verwarmd middels een gasgestookte cv-installatie (huur) bestaande uit 2 in cascade geschakelde toestellen. Het warm water wordt geleverd door middel van een boiler van het merk Stiebel Eltron met een inhoud van 120 liter. Deze boiler staat opgesteld in de was-/kleedruimte.

Ten aanzien van beveiliging is er een alarminstallatie en noodverlichting in het pand aanwezig. Ook zijn er diverse brandblussers en brandslanghaspels alsmede een oogdouche in de bedrijfsruimte.

Het grootste gedeelte van de kantoren zijn voorzien van airco en zijn alle kantoren voorzien van zonnescreens (deels elektrisch bedienbaar).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 780.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 7.800.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
1.834 m²
Bedrijfshal oppervlak
742 m²
Terrein oppervlak
3.460 m²
Kantoor oppervlak
1.092 m²
Perceel
5.355 m²
Uitbreidingsmogelijkheden
15%

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stationslocatie, havengebied, aan vaarwater, overdekt winkelcentrum, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Verspreide huizen Kelpen-Oler, Kelpen-Oler

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ellerweg 17

€ 780.000 k.k.