Grisenstraat 5 6465 CE Kerkrade

€ 625.000 k.k.

Omschrijving

VEELZIJDIG BEDRIJFSCOMPLEX
Bestaande uit kantoren, productiehal, expeditiehal, opslag en eigen parkeerfaciliteiten

OBJECT
Grootschalig bedrijfsobject nabij diverse verbindingswegen zoals stadsautobaan N281. Het geheel beschikt over nette kantoren, bedrijfs-, expeditie-, en productiehallen, eigen parkeerfaciliteiten staande en gelegen op een riant eigen perceel. Het kavel meet ruim 4.835 m².

De kantoren zijn voorzien van courante vloer-, en wandafwerking en beschikken daarnaast over relevante databekabelingen, beluchtingssystemen en traditionele radiator verwarming (CV ketel 2016). Voorts zijn er voldoende toiletgroepen en zijn er twee kantines en berging aanwezig.

De bedrijfsruimten zijn groot van opzet en voorzien van vrije overspanning, goede vloerbelastingsmogelijkheden, heaters, uitstekende infrastructurele manoeuvreermogelijkheden en overheaddeuren. Tevens is het pand voorzien van diverse laaddocks. Het verharde terrein biedt naast voldoende parkeerfaciliteiten ook voldoende maneuvreermogelijkheden voor onder meer vrachtverkeer.

LIGGING
Het object is gelegen op industrie/handelsterrein "Willem-Sophia” nabij de oprit van de op en afrit van de (stads-) autosnelweg N281 met optimale verbindingen naar onder meer Maastricht / Luik, (A79), Aken c.q. Sittard, (E314) en Eindhoven/Antwerpen/Amsterdam (A2) Chemelot. Voorts ligt Vliegveld Maastricht Aachen Airport op korte afstand.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond + verdieping Kantoorruimte circa 535 m²
Begane grond Bedrijfsruimten (Hal- expeditie – opslag) circa 3.518 m²
TOTAAL circa 4.053 m²
*inclusief kantines, natte ruimten en overige kantoor gerelateerde vertrekken

PARKEREN
Aan de voorzijde en zijkant beschikking over eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bt Spekholzerheide', vastgesteld op 10 september 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein'. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Een kopie van het bestemmingsplan kunt u opvragen via ons kantoor.

VRAAGPRIJS
€ 625.000,- k.k.

REGIO PARKSTAD
Kerkrade is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. Samen met Nederland betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend verzorgingsgebied.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall Retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van bijna € 80 miljoen euro.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Onlangs is de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. Hierbij staat de ontwikkeling van Parkstad ‘Uit zwart, nu groen, naar goud..’centraal

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
4.588 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.053 m²
Kantoor oppervlak
535 m²
Perceel
5.935 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grisenstraat 5

€ 625.000 k.k.