• Verhuurd onder voorbehoud

Karreweg-Noord 32 5995 ME Kessel

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

Het betreft een in 1998 gebouwd, modern vrijstaand en goed geïsoleerd bedrijfspand bestaande uit een bedrijfsruimte van circa 6 meter hoog alsmede kantoorruimte op de begane grond en kantine op de eerste verdieping.
Aan de voorzijde is ruimte voor parkeren van 5/6 voertuigen en aan de achterzijde is er voldoende ruimte voor vrachtwagens of auto's. Ook zou het buitenterrein aan de achterzijde gedeeltelijk gebruikt kunnen worden voor extra buitenopslag.

Ligging en omgeving:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein “De Kruisberg“ gelegen op zeer korte afstand van de op- en afritten van de N273 Venlo-Ittervoort/A2, alsmede vanuit Kessel een goede ontsluiting naar de Eindhoven via A277. Op het bedrijventerrein zijn enkele internationaal werkende bedrijven actief zoals Wicro Plastics en Neptunus alsmede diverse lokale bedrijven.

Kantoorruimte:
De begane grond van 95 m² bestaat uit een entreepartij met gang, toilet en twee ruime kantoren, spreekkamer. Via de gang is de bedrijfsruimte te bereiken. Vanuit de bedrijfsruimte is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping is de kantine gesitueerd met een kitchenette, technische ruimte en archief ruimte. Aan de linkerzijde is een ruime Entresol te bereiken.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte heeft een hoogte van 6 meter en een totale oppervlakte van 830 m² en is voorzien van gasheaters en 3 overheaddeuren (hoogte 5 meter). Tevens is nog een afsluitbare entresol aanwezig.

Buiten terrein:
Aan de voorzijde zijn er diverse parkeerplaatsen en via de rechterzijde van de bedrijfsruimte is de het buitenterrein te bereiken, welke is gelegen aan de achterzijde van de bedrijfsruimte.

Bestemming:
Het pand is voorheen gebruikt als aannemingsbedrijf.
De huidige bestemming is: Bedrijventerrein - 1.
De voor "Bedrijventerrein - 1" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke zijn opgenomen in milieu categorie 1 t/m 2 van de 'Lijst van bedrijfsactiviteiten' (bijlage 1 bij de regels), groothandelsbedrijven, en/of daarmee naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten;

Huurprijs :
Huurprijs € 3.500,- per maand excl. BTW
Huurtermijn in overleg af te stemmen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
903 m²
Bedrijfshal oppervlak
903 m²
Terrein oppervlak
903 m²
Vrije hoogte
6 m
Perceel
2.438 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Karreweg-Noord 32

€ 3.500 /mnd