Kievitweg 1 4791 RW Klundert

€ 175.000 /jr

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met bovenloopkranen, grote schuifdeuren en inpandig kantoor beschikbaar op het populaire industrieterrein Moerdijk met een snelle aansluiting op de Rijksweg A17 en het dorpscentrum van Klundert.

Het industrieterrein ligt strategisch tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen langs de rijksweg A17 (Moerdijk – Roosendaal). De rijksweg A17 geeft een snelle aansluiting op zowel de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als op de A58 (Breda-Roosendaal-Bergen op Zoom).

Algemene gegevens

Bedrijfsruimte: circa. 3.000 m2 BVO

Kantoorruimte: circa. 150 m2 BVO verdeeld over twee verdiepingen (inclusief uit kantine, sanitaire voorzieningen en kantoor)

Entresolvoer: circa. 89 m2 BVO

Vrije hoogte: circa. 7.85 meter

Aantal bovenloopkranen: 6 met een hijshoogte van 6m+ onder de haak (5 kranen met een hefvermogen van 5.000 kg en 1 kraan met een hefvermogen van 2.000 kg)

Aantal schuifdeuren: 6 ( 1 deur van 7 meter x 10 meter, 1 deur van 5 meter x 10 meter en 4 deuren van 5 meter x 5 meter)

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kievitweg 1 in Klundert aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Buitenterrein

Het bedrijfspand heeft een buitenterrein van totaal circa. 1.800 m2 welke volledig is verhard middels stelconplaten van 2 x 2 meter en nagenoeg volledig is omheind met twee draaipoorten van circa. 5 meter. Het voorterrein is vrij toegankelijk.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan die behoren tot de 3e en 4e categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte

- Bovenloopkranen
- Alarminstallatie
- Staalvezel betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Gasheaters
- Eigen transformator huis
- Krachtstroom voorzieningen
- Lichtstraten
- Ventilatoren

Kantoorruimte

- Alarminstallatie
- Stalen kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Ventilatiesysteem
- Linoleum vloeren
- Lamellen
- Wandradiatoren met CV – installatie
- Te openen ramen
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Toiletruimte
- Screens

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 175.000,- per jaar exclusief BTW (afhankelijk van de huurperiode)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: Per 1 februari 2021.
Opzegtermijn: In overleg.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kievitweg 1 in Klundert aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-2-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
3.239 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.089 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Vrije hoogte
7,9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kievitweg 1

€ 175.000 /jr