Tiendweg 39 a 2931 LC Krimpen aan de Lek

€ 8.420 /mnd

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 1200 m2, verdeeld over 2 verdiepingen! Momenteel is het object in gebruik als showroom, maar uiteraard is het mogelijk het object te gebruiken als bedrijfshal en/of kantoorruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object is goed bereikbaar! Tiendweg 39b is optioneel erbij te huren.

Begane grond
Showroom/bedrijfsruimte van ca. 640m2 met een plafondhoogte van ca. 3,18m. De begane grond is voorzien van een grote glazen pui als entree, een mooie vide, een plavuizenvloer met vloerverwarming, er is een dames- en herentoilet en er zijn 2 afgesloten kantoorruimtes, die voorzien zijn van airconditioning. Er is zowel een trap als een lift, die toegang geeft tot de eerste verdieping. De begane grond beschikt over een flexibele elektrarail, waardoor er veel (flexibele) stroompunten zijn en de ruimte is hierdoor eenvoudig naar eigen inzicht te verlichten.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een vloeroppervlakte van ca. 560 m2, de plafondhoogte is ca. 3,45m. Ook hier bevindt zich een kantoorruimte, vanuit de kantoorruimte is er toegang tot een opslagruimte.

Optie
In de huidige opstelling is er een doorgang van Tiendweg 39 a naar Tiendweg 39b (zie plattegrond!), wat op dit moment in gebruik is als magazijn en showroom. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 355 m2, eveneens verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond treft u de kantine. Op de eerste verdieping komt er veel daglicht naar binnen dankzij een lichtstraat. Tevens bevindt zich hier een archiefruimte/opbergkast.

Ligging en bereikbaarheid
De showroom/bedrijfshal heeft een gunstige ligging, op steenworpafstand van de de provinciale weg (N210) richting Bergambacht/Gouda of via de Algerabrug, welke u binnen 5 minuten bereikt, richting Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Tevens bevindt de bushalte zich op loopafstand, waardoor u zó op metrostation Capelsebrug komt.

Bijzonderheden
De huurprijs is € 8420,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten à € 200,- per maand. De huurprijs dient iedere maand bij vooruitbetaling te geschieden.

Voor de ingangsdatum dient huurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden. 

Voorkeur huurtermijn: bij voorkeur wordt er een huurtermijn aangegaan van 5 jaar, gevolgd door 5 optiejaren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 8.420 per maand
Servicekosten
€ 200 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
1.200 m² (in units vanaf 2 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.200 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tiendweg 39 a

€ 8.420 /mnd