Griendstraat 23 2921 LA Krimpen aan den IJssel

€ 3.950 /mnd

Omschrijving

GOED GEISOLEERDE MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN 675 M² MET BOVENGELEGEN KANTOREN EN SHOWROOM

Het bedrijfspand is uitermate geschikt voor een handelsbedrijf in bijvoorbeeld bedrijfskleding, computers of wellicht als bedrijfsgericht trainingscentrum. Wij zijn opzoek naar een handelsbedrijf, trainingscentrum, reclamebureau of schoon productiebedrijf. Aan metaal bedrijven of autobedrijven wordt er niet verhuurd.

GENOEG PARKEERPLAATSEN, RUIME OPSLAG, RECEPTIE, DIVERSE KANTOREN EN KANTINE
De bedrijfsruimte is ca. 350 m² welke is onderverdeeld in een entree met toilet en receptie en trapopgang naar de kantoren en showroom. De bedrijfsruimte is goed verwarmt (radiatoren) en geïsoleerd. De bedrijfsruimte is toegangkeliljk middels een elektrische overheaddeur.

Op de plattegrond is de indeling duidelijk weergegeven. Aan de voorzijde is er ca. 180 m² buitenterrein met 4 parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID
Net over de Algrabrug bevind zich aan de N210, de provinciale weg van Capelle aan den IJssel naar Bergambacht, het industrie terrein Strompolder. Vanaf de van Brienennoordbrug slechts 10 min rijden. Door de nabij gelegen bushalte is het object met openbaar vervoer, evenals met eigen vervoer goed bereikbaar.

Huurprijs:
€ 3.950,- per maand, exclusief B.T.W.

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting dienen per maand vooruit voldaan te worden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Termijn en opleveringsdatum:
Beschikbaar per 1 februari 2023.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Griendstraat 23 2921 LA KRIMPEN AAN DEN IJSSEL. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.950 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
675 m²
Bedrijfshal oppervlak
675 m²
Terrein oppervlak
180 m²
Perceel
565 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 1500 m tot 2000 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Griendstraat 23

€ 3.950 /mnd