• Onder bod

Simonsstraat 33 5976 NW Kronenberg

€ 2.250 /m²/jaar

Omschrijving

Riante (bedrijfs)woning met aangrenzende multifunctioneel te gebruiken bedrijfsruimte, binnenplaats (deels overdekt) en grote tuin.
Deze woon-/werkcombinatie ligt op een fraaie en rustige locatie aan de rand van Kroneberg – gemeente Horst aan de Maas. Er is een goede verbinding naar de N277 (Midden-Peelweg) welke op haar beurt weer in verbinding staat met de snelweg A-67.

Indeling:

Bedrijfsgedeelte (ca. 175 m²):
Aan de linkerzijde van de deels overdekte binnenplaats ligt een multifunctioneel te gebruiken bedrijfspand. Het bedrijfspand is thans ingedeeld in een werkplaats/bedrijfsruimte welke vanaf de buitenzijde toegankelijk is middels een schuifpoort. In deze ruimte bevindt zich ook de cv-installatie, heather en een toiletruimte en ruimte met urinoir.
Verder is het bedrijfsgedeelte voorzien van een hal/gang welke toegang geeft tot een 2-tal kantoor annex kantine ruimten. Tenslotte is er nog een technische ruimte welke prima te gebruiken is voor opslag of magazijn.
Aan de achterzijde van het woonhuis zijn nog enkele ruimtes aanwezig welke ook prima geschikt zijn voor bedrijfsmatig gebruik. Dit zijn onder meer een werkplaats (ca. 48 m²) en garage (ca. 29 m²). Vanuit de garage is tevens nog een praktische bergzolder toegankelijk van ruim 55 m².

Tussen het bedrijfsgedeelte en het woonhuis ligt een verharde en geheel ommuurde binnenplaats van ca. 170 m² groot. Een gedeelte ca. 91 m² is overdekt.

(bedrijfs)woning:
De bijbehorende woning is omstreeks 1932 gebouwd maar prima onderhouden. Zo zijn de kozijnen op de begane grond enkele jaren geleden nog vervangen, is het dak vernieuwd en zijn keuken en badkamer nog helemaal nieuw.

De woning is als volgt ingedeeld:
Begane grond (woonoppervlakte ca. 144 m²):
Entree/hal aan de voorzijde met toegang tot een riante woonkamer bestaande uit 2 gedeelten. Vanuit de woonkamer is enerzijds toegang tot de keuken en anderzijds tot het trappenhuis met trap naar de verdieping. Vanuit het trappenhuis is nog een hobby/kantoorruimte toegankelijk welke ook bereikbaar is vanuit het portaal met achterdeur naar de binnenplaats.
De leefkeuken is voorzien van een nieuwe luxe inbouwkeuken voorzien van alle apparatuur waaronder een vaatwasser, kookplaat met afzuigkap, koelkast, oven en combimagnetron. De keuken is ook rechtstreeks toegankelijk vanuit de voorzijde (oprit). Vanuit de keuken is de bijkeuken met vernieuwde toiletruimte en badkamer toegankelijk.

Vanuit het portaal gelegen aan de binnenplaats is naar de hobby/kantoorruimte ook een opslagruimte cq. werkplaats van ca. 48 m² te bereiken. Aangrenzend ligt een garage met trap naar de riante bergzolder. Vanuit de garage is toegang tot een portaal met cv-ruimte, 2e toiletruimte en badkamer (beide gedateerd).

1e verdieping (woonoppervlakte ca. 69 m²):
Op de 1e verdieping bevinden zich 4 royale slaapkamers, deels met muurkasten.

Parkeren:
Voor zowel de woning als het bedrijfsgedeelte is voldoende ruimte voor parkeren, ruimte voor ca. 4-6 auto’s, op eigen terrein.

Extra kantoorruimte:
Aan de achterzijde liggen nog enkele bedrijfspanden waaronder een bedrijfsverzamelgebouw. In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn nog enkele kantoorruimten van verschillende groottes beschikbaar.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Bedrijf”. Waarbij bedrijven van de categorie 1 en 2 toegestaan zijn evenals de bedrijfswoning.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor de bedrijfsruimten geldt een casco oplevering.

Overig:
- Aanvaarding in overleg, op kortere termijn mogelijk;
- De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg, waarbij een langdurige huurovereenkomst de voorkeur van de eigenaar geniet;
- Huurprijs: € 2.250,- exclusief BTW per maand.
- In overleg is de bedrijfswoning ook apart te huren.
- Bedrijfsoppervlakte begane grond: ca. 252 m²
- Woonoppervlakte woning: ca. 213 m²
- Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
262 m² (in units vanaf 175 m²)
Bedrijfshal oppervlak
252 m²
Kantoor oppervlak
10 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Heater en toilet

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Verspreide huizen Kronenberg, Kronenberg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Simonsstraat 33

€ 2.250 /m²/jaar