Zernikelaan 6 9351 VA Leek

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN DIRECTE ZICHTLOCATIE AAN DE A7, EEN ONDERSCHEIDENDE UITSTRALING……….. EN IS EEN OPPERVLAKTE VARIEËREND VANAF 190 m² TOT 825 M² PASSEND?

Aan de zuidzijde van de A7 (Groningen-Heerenveen) staat dit grotendeels verhuurde bedrijfsobject met een nog beschikbare ruimte van ca. 810 m², waarbij verhuur in kleinere units vanaf ca. 190 m² bespreekbaar is.

MAATVOERING
De indicatieve maatvoering van dit object is:
• basismaat ca. 29.90 m x 37.00 m
• 3 zelfstandig verhuurbare eenheden in units vanaf circa 175 m²
• totale verhuurbare oppervlakte ca. 810 m²
• hoogte ca. 3.90 m

INDELING BEGANE GROND
• fraaie centrale entree/hal met automatische schuifdeuren
• 3 verhuurbare eenheden, waarvan 1 aan de linkervoorzijde, 1 aan de rechtervoorzijde en 1 aan de achterzijde

ALTERNATIEVE INDELING
De begane grond is momenteel in gebruik als showroom. Alternatief gebruik, waaronder kantoorruimte of opslagruimte is mogelijk. Suggesties voor o.a. indeling in units, extra lichttoetreding zijn in de alternatieve plattegrond en 3D-impressies weergegeven.

INSPRAAK MOGELIJK
De 3 verhuurbare units moeten nog gerealiseerd worden. Inspraak in grootte, samenvoeging, indeling en afwerking is hierdoor nog mogelijk.

REEDS VERHUURD
Het totale object is ca. 2.200 m² groot. De gehele bovenverdieping en een gedeelte van de benedenverdieping is verhuurd aan 'Remarketed': een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van refurbished Iphones, Macbooks en Ipads. Mede hierdoor is er sprake van een gezamenlijk gebruik van de centrale entree/hal en het buitenterrein.

BUITENTERREIN
Het perceel is 2.626 m² groot. Het buitenterrein is volledig bestraat en wordt omsloten door een hekwerk met afsluitbare toegangspoort van ruim 4.0 m breed. Aan de voorzijde zijn in totaal 20 parkeerplaatsen aanwezig, waarvan momenteel nog 10 beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de directe ligging aan de snelweg en de nabijheid van op- en afritten is dit object uitstekend bereikbaar. Om de bereikbaarheid ook in de toekomst te waarborgen is de omliggende infrastructuur (met toepassing van een doordachte verkeerscirculatie) recentelijk nog verder verbeterd. Hierbij is tevens veel aandacht besteed aan uitstekende busverbindingen naar de omliggende plaatsen zoals Groningen en Drachten. Bushaltes zijn zelfs op loopafstand bereikbaar. Ook wordt er door veel mensen gebruik gemaakt van de aanwezige carpoolplaatsen.

GUNSTIG ONDERNEMERSKLIMAAT
De gemeente Leek staat bekend om het gunstige ondernemersklimaat, de actieve ondernemersverenigingen, de groeiende werkgelegenheid en de centrale ligging nabij de provinciegrenzen van Groningen, Friesland en Drenthe. Reden voor veel gerenommeerde bedrijven om zich hier te vestigen.

BEVEILIGING
Het bedrijventerrein wordt s'nachts beveiligd door middel van een slagboom bij de toegangsweg in combinatie met camerabeveiling.

BIJZONDERHEDEN
• glasvezelkabel aanwezig
• het bestemmingsplan hebben wij ter inzage beschikbaar
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie
• de huurprijs is gebaseerd op een casco oplevering, wijzigingen in indeling of aanbrengen van extra voorzieningen door verhuurder hebben gevolgen voor de hoogte van de huurprijs

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderzins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
985 m² (in units vanaf 175 m²)
Bedrijfshal oppervlak
810 m²
Kantoor oppervlak
175 m²
Perceel
2.626 m² (in units vanaf 175 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 2000 m tot 3000 m, restaurant op 2000 m tot 3000 m en winkel op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zernikelaan 6

€ 50 /m²/jaar