Biesven 6 A 5595 DD Leende

€ 2.800 /mnd

Omschrijving

Leende behoorde van oudsher tot de heerlijkheid van Heeze, Leende en Zesgehuchten. In 1810 werd het een zelfstandige gemeente. In 1997 fuseerde Leende met Heeze en Sterksel tot de gemeente Heeze-Leende. De kleine gemeente telt samen met Leenderstrijp ruim 4285 inwoners. Bij Leende komen de waterlopen Strijper Aa en Buulder Aa samen om de Grote Aa te vormen. Ten westen van het grondgebied van Leende loopt de Tongelreep. Nadat de abdij van Achelse Kluis haar landbouwactiviteiten stopte heeft Staatsbosbeheer dit gebied van 100 ha aangekocht en hier natuurherstel verricht.
Daartoe moest ook de -hier gekanaliseerde- Tongelreep weer in een meer natuurlijke staat worden teruggebracht. Boswachterij Leende bestaat uit bezittingen van Staatsbosbeheer die een oppervlakte hebben van in totaal 2524 ha. Zij omvatten het Leenderbos en Groote Heide en diverse beemden die deels ook in de gemeente Cranendonck liggen. In Nederland heeft Leende de hoogste dichtheid natuurgebied gemeten in hectares per inwoner.

Bedrijfsruimte met een bruto vloeroppervlakte van ca. 465 m2 gelegen op een gunstige locatie in Leende. Uitvalswegen zijn in de nabijheid gelegen. De ruimte bestaat uit twee verdiepingen, bestaande uit een showroom, magazijn, kantoren en een kantine.

Begane grond (232m² bvo)
De bedrijfsruimte is op de begane grond ingericht met een showroom, magazijn en een portaal. De showroom is naar eigen wens in te richten en beschikt over voldoende ruimte. Een vaste trap biedt vanuit de showroom toegang tot de verdieping.
Middels twee brede openslaande deuren heeft u toegang tot het magazijn. Tevens is het magazijn vanaf de achterzijde middels een overheaddeur toegankelijk. Ideaal voor het laden en lossen van materialen. In het portaal aan de achterzijde bevindt zich een tweede trapopgang naar de verdieping. In het gehele pand is vloerkoeling aanwezig. Verder is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren.

Verdieping (232m² bvo)
De verschillende vertrekken op de verdieping zijn verbonden met de overloop.
Vier kantoren, een bergruimte, een keuken/kantine en twee toiletten maken het bedrijfspand helemaal compleet. Op de verdieping bevindt zich tevens een warmtepomp en een aansluiting voor eventuele witgoedapparatuur. De kantine is voorzien van een keukenblok in wandopstelling uitgerust met een spoelbak, een koelkast en een combimagnetron.

BIJZONDERHEDEN
* Uitstekende locatie
* Veel opslagruimte in magazijn
* Showroom met diverse mogelijkheden
* De huurprijs is € 2.800,-- per maand.
* Bruto vloeroppervlakte ca. 465m²

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.800 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
185 m²
Bedrijfshal oppervlak
115 m²
Kantoor oppervlak
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Biesven 6 A

€ 2.800 /mnd