Schaiksehof 2 4143 HC Leerdam

€ 997.500 v.o.n.

Omschrijving

Representatieve winkel / showroom / kantoorruimte / bedrijfsruimte te koop aan de toegangsweg van Leerdam

Deze ruimte van Les Etalages is onder architectuur ontwikkeld en is gerealiseerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De imposante entree met aluminium en hoge, glazen gevel biedt alle gelegenheid om uw bedrijf optimaal te presenteren. U trekt de aandacht van bezoekers, maar ongetwijfeld ook die van toevallige passanten.

De lichte vide en riante binnenruimte, met de mogelijkheid boven en beneden showrooms in te richten, maakt deze unit zeer geschikt voor winkelbedrijven met een breed assortiment of producten van enige omvang, zoals verlichting, ICT, projectmeubelen, office-producten en tuininrichting. Maar ook interieur- en sfeerproducten, keukens of sanitair zullen schitteren in dit pand!

Het object heeft op de begane grond 546 m² en op de eerste verdieping 425 m² BVO bedrijfsruimte.

De unit wordt casco opgeleverd, echter v.v. de meest elementaire voorzieningen zoals dubbele toiletgroep, meterkast en nutsvoorzieningen. Met dit opleveringsniveau kunt u de meeste ideale winkelroute bepalen en een totaal eigen concept creëren zodat u alle ruimte heeft om mee te beslissen over de inrichting en afwerking van het pand.

Locatie: Op deze unieke zichtlocatie is Les Etalages gesitueerd. Het winkelpand komt vrij in het zicht, slechts van de doorgaande weg gescheiden door een beekje met bomen. De Schaikseweg is de noordelijke toegangsweg van Leerdam richting de afrit Everdingen aan de A2. U bent in circa 20 minuten in Utrecht en 30 minuten in Den Bosch.

Een unieke mogelijkheid om uw zaak te etaleren! De locatie is zeer eenvoudig te vinden. Aan de overzijde zijn bouwmarkt Karwei met daarboven Sportsworld Megastores gevestigd.

Bestemming: het pand beschikt over bestemming 'bedrijventerrein'. Bedrijven welke vallen binnen de categorie 1 tot en met 3.2 zijn hierdoor toegestaan. Daarnaast rusten er op de locatie de functieaanduidingen 'detailhandel perifeer' en 'kantoor'.

Parkeren: het terrein beschikt over 160 parkeerplaatsen voor 4 gebouwen.

Koopsom: € 997.500,- v.o.n. exclusief BTW. In onderling overleg is huurkoop bespreekbaar.

Dit maakt Les Etalages exclusief:
- Unieke zichtlocatie op de kop van Leerdam
- Groeistad met regionale centrumfunctie
- Centraal gelegen in Nederland
- Snelwegen en grote steden uitstekend bereikbaar
- Hoogwaardige architectuur en materialen
- Omgeven door bedrijven met uitstraling
- Geschikt voor showroom en/of winkelbedrijven
- Geschikt voor breed scala aan grootwinkelbedrijven

Ligging: Voor ondernemers is Leerdam in vele opzichten een interessante stad. Het kenmerkt zich door de centrale ligging, met de steden Gorinchem, Culemborg, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch binnen bereik. Daarnaast is het een stad met historie en aantrekkingskracht.

De middeleeuwse vestingstad Leerdam is gelegen in de Betuwe, aan het riviertje de Linge, midden in het Groene Hart. Leerdam is internationaal bekend als Glasstad, het heeft een lange historie in de glasblazerij en trekt met het Glasmuseum en de vele galerieën bezoekers tot ver buiten de regio.

Het uitgebreide winkelaanbod in het gezellige centrum, de vele monumenten en de prachtige omgeving dragen daar ook aan bij. Rond Leerdam is veel land- en tuinbouw te vinden. De stad heeft een duidelijke centrumfunctie voor de regio.

Leerdam biedt alle ruimte voor ontwikkeling. Er zijn de afgelopen jaren een groot aantal bouwprojecten gerealiseerd. Renovatie en nieuwbouw op diverse locaties in de stad bieden niet alleen nieuw elan, maar trekken ook een heel nieuw en divers publiek aan.

Leerdam heeft ca. 20.813 inwoners en de gemeente beslaat 35,18 km². Culemborg, Geldermalsen en Gorinchem liggen in de directe omgeving op ca. een kwartier rijden van Leerdam.

Op ca. een half uur rijden liggen de steden Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Dordrecht. De doorgaande route vanaf A2 (Utrecht – Eindhoven) naar Leerdam leidt automatisch langs de Schaikseweg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 997.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
971 m²
Bedrijfshal oppervlak
971 m²
Perceel
930 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, landelijk gebied en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
40 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schaiksehof 2

€ 997.500 v.o.n.