Freark Damwei 36 8914 BM Leeuwarden

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Gelegen aan bedrijventerrein De Zwette 4 aan de westkant van Leeuwarden is per medio juli 2021 deze moderne bedrijfsunit te huur. Het pand is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit acht units, dat als geheel een uniforme en frisse uitstraling heeft. De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging van diverse uitvalswegen, waaronder de haak om Leeuwarden.

Het betreft een hoekpand op zichtlocatie (aan de openbare weg) met extra veel raampartijen en daarmee veel daglicht. De luxe bedrijfsunit heeft een nette uitstraling en kan voor verschillende doeleinden zoals kantoorruimtes (boven), werkplaats en opslag (beneden) worden gebruikt.

Het pand is met het oog op duurzaamheid en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd en is energiezuinig. Het is voorzien van krachtstroom en een geïsoleerde overheaddeur van 4000 mm x 3500 mm (bxh), inclusief dubbele lichtstraat. Het dak biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen. Het pand wordt turn key opgeleverd en is daarmee direct klaar voor gebruik.

Indeling
De bedrijfsruimte op de begane grond is bereikbaar middels een eigen entree aan de voorgevel. Deze is voorzien van een glazen dubbele deur, zijlichten en komt uit op de entree voorzien van opbergkast, pantry en meterkast. De kantoren op de verdiepingsvloer zijn eveneens bereikbaar middels een eigen entree met trapopgang. Voorzien van een enkele glazen deur en zijlichten, bevindt deze zich aan de zijgevel van het pand. Door deze aparte ingang is de begane grond/opslag/werkplaats separaat te betreden dan wel te ontsluiten van de kantoren op de verdieping.

Op de verdiepingsvloer tegenover de vaste trap, zijn een toiletruimte met dubbele toiletten en een berging aanwezig. Naast de trap is er ruimte voor een ontmoetingsplaats (zoals een grote vergadertafel), eveneens is er in deze ruimte een pantry met inbouwapparatuur aanwezig. De drie ruime kantoorruimtes hebben glaswanden en veel raampartijen waardoor er veel daglicht aanwezig is. Het grootste kantoor kan eventueel in twee opgesplitst worden. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van centrale verwarming, airco en internetaansluiting en voldoende stopcontacten. De gehele verdieping is voorzien van systeemplafonds en verlichting.

NB! In dit stadium van de bouw van de bedrijfsunit is het mogelijk de indeling te bespreken met het bouwbedrijf. Als voorbeeld geldt: als er meer opslag/werkruimte benodigd is dan alleen beneden kan op de verdieping door middel van een palletlift extra opslag gecreëerd worden.

De bedrijfsunit heeft een lichte en fijne sfeer, wat het een prettige ruimte om te werken maakt. Daarnaast is het van alle moderne gemakken voorzien. Het pand is instapklaar en kan zo gehuurd en in gebruik genomen worden.

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars onroerend goed (NVM)

Huurtermijn

5+5 jaar ( afwijkende perioden in overleg bespreekbaar )

Betalingen

Per maand bij vooruitbetaling

Waarborgsom

3 maanden huur incl. BTW

Overige voorwaarden

Onderhandelingen en verhuur vinden plaats onder goedkeuring van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Aamnvaarding

In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
485 m² (in units vanaf 170 m²)
Bedrijfshal oppervlak
340 m²
Kantoor oppervlak
145 m²
Vrije hoogte
7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
172 m² (in units vanaf 170 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

De Zwette IV Businesspark, Leeuwarden

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Freark Damwei 36

€ 2.000 /mnd