Jupiterweg 11 8938 AD Leeuwarden

€ 1.595.000 k.k.

Omschrijving

Aan de oostkant van Leeuwarden op het bedrijvenpark De Hemrik staat dit royale bedrijfspand (ca. 3800 m2) op een totale kavelgrootte van maar liefst 9000 m2. Het bedrijvenpark heeft een treinstation en kent uitstekende in- en uitvalswegen.
Het bedrijfspand (voormalig vleesverwerkingsbedrijf)is ruwweg opgedeeld in een kantoor-, productie-,expeditie- en opslag(koel-)ruimtes. De vrachtwagens kunnen dankzij de grote luifel aan de voorkant van het pand droog gelost en geladen worden door 2 overhead deuren. Het terrein heeft minimaal 16 parkeerplaatsen. Op het terrein ligt een vetput. De elektravoorziening van het gehele bedrijfspand komt uit veiligheidsoverwegingen uit de muur of het plafond.

Indeling.

Kantoorgedeelte.

Het kantoorgedeelte van dit zeer goed onderhouden bedrijfspand bereikt u via de hal aan de zijkant onder de luifel. De luifel beschikt over een forse lichtkoepel. Het kantoorgedeelte heeft dankzij inzetwanden een vijftal kamers die voorzien zijn van zonnescreens, lamellen, systeemplafonds luchtverversing en vloerverwarming. De vloer bestaat uit een marmeren tegelsoort. De ramen zijn van kunststof en hebben thermopane beglazing. De 1e toiletgroep bestaat uit moderne wandclosets en een fonteintje. De hal biedt tevens toegang tot een ontvangstruimte en een was- en kleedruimte bestaande uit douches en een zestal toilets (3 dames- en 3 heren). In de ruime bedrijfskantine, tevens voorzien van systeemplafond, betegelde vloer, zonnescreens, lamellen en airco, treft u een moderne keuken aan. Deze bestaat uit een kookeiland met gaspitten en inductie. Verder zijn er twee koelkasten, ingebouwde magnetron en -oven naast een moderne afzuigkap aanwezig.
De CV-ruimte herbergt een Intergasketel van 2017 die in 2018 nog onderhouden is.

De luifel is 4,30 meter hoog en geeft door middel van een tweetal overhead-deuren toegang tot de 1e expeditieruimte. De breedtes van de deuren zijn resp. 2,5 en 3,0 meter. De ondergrond van de luifel bestaat uit stelconplaten.

Expeditieruimte.

Het expeditiegedeelte bestaat uit twee hallen. Achter de luifel ligt de 1e hal die 3,90 meter hoog is. De 2e hal heeft een aparte overhead-deur die 4 bij 4 meter meet. De hoogte bedraagt 5,10 meter. Deze hal is in 2014 gerealiseerd.

Koel- en vriescellen.

Achter de 1e hal zijn een invries-, temperatuur- en een koelcel aanwezig. Achter de kantoorruimte en naast de productieruimtes is sprake van een tweetal zeer ruime vriescellen die beide 7,12 meter hoog zijn. De vloeren van deze hallen hebben een hoge puntbelasting (ca. 15 ton/m2). Invriezen tot - 35 graden is mogelijk.

Productieruimte.

Achter de 1e expeditiehal met koelruimtes ligt de 1e productieruimte. Via deze ruimte is een kleine magazijnruimte, de machinekamer (compressoren) en de elektrakast te bereiken. Tevens is een kleine tussenruimte met wasbakken voorhanden. In de daarachter liggende productieruimte die onder de balken 3,56 meter hoog meet, staan een tweetal mobiele koelcellen. De wanden van de productieruimtes zijn geheel betegeld. Vanuit deze productieruimte zijn nog een aantal magazijnruimtes en een tweetal kleinere koelcellen te bereiken. In één van deze magazijnruimtes staat een trafo-huisje (750 Ampère).

Bijzonderheden:

- totaal 9000 m2 grond
- vloerverwarming
- zonnescreens
- luifel-overkapping voor expeditieruimte
- vetput op terrein
- apart hok voor rokers naast bedrijfspand
- minimaal 16 parkeerplaatsen
- bedrijfsgedeelten hebben afvoerputten in vloer en
de wanden zijn veelal betegeld
- centraal bedieningspaneel verlichting
- kantoorruimtes hebben systeemplafonds, airco en luchtbehandeling
- afgesloten terrein.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.595.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
3.970 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.800 m²
Terrein oppervlak
5.200 m²
Kantoor oppervlak
170 m²
Vrije hoogte
7,1 m
Draagvermogen
10.000 kg/m²
Perceel
8.978 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stationslocatie en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en NS station op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jupiterweg 11

€ 1.595.000 k.k.