Avondsterweg 6 8938 AK Leeuwarden

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

De bedrijfsloods, gebouwd in het jaar 2000, heeft een oppervlakte van 340 m². Met twee overheaddeuren en een inpandige garage van 70 m², voorzien van een extra overheaddeur, biedt de loods flexibele toegang en voldoende ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Er is een separate ontvangstruimte aanwezig, een werkplaats en een vaste trap naar de 2e verdiepingsvloer met opslag-/magazijnruimte. De beveiliging is optimaal met een geïntegreerd alarm- en camerasysteem, wat niet alleen de veiligheid waarborgt maar ook de gemoedsrust van de gebruiker versterkt.

De bedrijfshal is goed onderhouden. Het terrein rondom de loods is geheel omheind, vrijwel volledig verhard middels klinkerbestrating en biedt daardoor volop parkeergelegenheid. De elektrisch bedienbare toegangspoort zorgt voor moeiteloze toegang tot het perceel.

Deze goed uitgeruste bedrijfsloods biedt uitstekende mogelijkheden voor diverse ondernemingsdoeleinden. Het bestemmingsplan geeft ruime mogelijkheden voor andere bedrijvigheid. Van een distributiecentrum voor logistieke bedrijven tot een werkplaats voor ambachtelijke vakmensen, de loods biedt mogelijkheden voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten.

Voorzieningen bedrijfsloods:
+ twee overheaddeuren
+ open bedrijfshal
+ kantine
+ separaat toilet
+ werkplaats
+ magazijn/opslag 1e verdieping
+ geïntegreerd alarm- en camerasysteem

Locatie
Bedrijvenpark De Hemrik aan de oostkant van Leeuwarden kenmerkt zich door een ruime opzet en een uitstekende bereikbaarheid, zowel over de weg als over water dankzij de aanwezige openbare loskade. Met slechts 2 kilometer afstand tot de snelweg en een korte afstand van 3 kilometer tot zowel het stadscentrum als het Centraal Station, biedt De Hemrik een strategische locatie die ideaal is voor bedrijven. De gunstige ligging vergemakkelijkt niet alleen het vervoer van goederen, maar biedt ook een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven die waarde hechten aan zowel bereikbaarheid als nabijheid tot het bruisende stadsleven.

Bestemmingsplan
De publiekrechtelijke bestemming van deze locatie is ‘Bedrijventerrein’. Met vragen over het bestemmingsplan kunt u terecht bij Gemeente Leeuwarden.

Bijzonderheden bedrijfsgedeelte:
• Groot volledig verhard buitenterrein
• Elektrische bedienbare (overhead)deuren
• Bedrijfsoppervlakte van 340 m²
• Alarmsysteem aanwezig

Kijkje nemen bij deze goed onderhouden bedrijfsloods? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
389 m²
Bedrijfshal oppervlak
336 m²
Kantoor oppervlak
53 m²
Vrije hoogte
5 m
Perceel
517 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 349 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Avondsterweg 6

€ 395.000 k.k.