Mees Toxopeüsstraat 3 -3A 2315 WD Leiden

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Gelegen op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein ‘De Waard’ is dit bedrijfsgebouw met afgesloten buitenterrein per 1 januari 2024 beschikbaar voor verhuur. Het markante bedrijfsgebouw aan de Mees Toxopeüsstraat 3/3A heeft een representatieve uitstraling, waarbij een eigen identiteit gecreëerd kan worden.

Het bedrijfsgebouw omvat een totaal verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 950 m² v.v.o. bedrijfsruimte en 115 m² v.v.o. kantoorruimte. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor zowel een productieruimte of de opslag van goederen. De bedrijfsruimte is goed toegankelijk vanaf de openbare weg en beschikt over twee overheaddeuren, met binnen in de ruimte een vrije hoogte van 5 meter. Het bedrijfsgebouw beschikt ook over een parkeerfaciliteit aan de voorzijde van het gebouw.

Het bedrijfsgebouw kan, indien gewenst door u als huurder, onderdeel uit gaan maken van de creative coworking community ‘De Dorus’, en zal ook fysiek verbonden kunnen worden aan het gebouw van De Dorus. De eigenaar van De Dorus is dezelfde eigenaar als die van de Mees Toxopeüsstraat; het Leidse tech bedrijf Zooma.

Benieuwd of deze locatie bij uw organisatie past? Of heeft u vragen over de mogelijkheden binnen het bedrijfsgebouw? Of wilt u meer informatie over de ernaast gelegen creative coworking community? Plan dan vrijblijvend een bezichtiging in of vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

LOCATIE
Het omliggende bedrijventerrein De Waard kenmerkt zich tot een gevarieerd en dynamische omgeving. De ligging in de directe nabijheid van het centrum van Leiden is een sterk punt van deze locatie. Diverse bedrijven zijn mede door de strategische ligging hier gevestigd, zoals IT bedrijven, bouwbedrijven, meubelmakers, jachthaven, sportscholen en een kinderdagverblijf. Kortom, een dynamische locatie in een diverse werkomgeving.

BEREIKBAARHEID
De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede openbaar vervoer.

Per auto:
De locatie is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A4 (Den Haag – Amsterdam) alsmede de Provinciale wegen N11 (Leiden – Bodegraven) en N445 (Roelofarendsveen – Leiderdorp).

Per openbaar vervoer:
Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend te noemen, de NS Stations Leiden Centraal en Leiden Lammenschans zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand verwijderd van het kantoorgebouw. Aansluitend op loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding op het Centraal station.

PARKEREN
De parkeermogelijkheden zijn uitstekend te noemen, dankzij de voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede op het openbaar terrein.

HUURPRIJS
Nader overeen te komen.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten zal worden vastgesteld ten tijde van overeenkomst.

ENERGIELASTEN
Deze worden door de huurder zelf voorzien van leverancier.

BESCHIKBAARHEID
1 januari 2024.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Afhankelijk van huurtermijn.

BETALINGEN
Per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met btw.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties voor die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-1-2024

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
1.065 m²
Bedrijfshal oppervlak
950 m²
Terrein oppervlak
200 m²
Kantoor oppervlak
115 m²
Vrije hoogte
5 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²
Perceel
1.200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mees Toxopeüsstraat 3 -3A

Prijs n.o.t.k.