Randweg 12 2941 CG Lekkerkerk

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Opzoek naar kantoor-, bedrijfs- en buitenruimte? Zoek niet verder, want u vindt het direct aan de hoofdader van het industrieterrein in Lekkerkerk-Oost.

Op een perceel van ca. 1.000 m² bieden wij u 220 m² kantoor, 300 m² bedrijfsruimte en 360 m² buitenruimte te huur aan. Het hele object wordt "as-is" verhuurd en is met een paar aanpassingen om te toveren tot een stoer industrieel geheel. De eigenaar denkt graag met u mee. De voorzieningen zijn uitgebreid en de bereikbaarheid is prima.

Locatie/bereikbaarheid: het object is zeer gunstig gelegen op het bedrijventerrein van Lekkerkerk met goede bereikbaarheid naar Provincialeweg N210.

Kantoor: het kantoor bevindt zich aan de weg en ligt daarmee op zicht. Het geheel is voorzien van: airco units, scheidingswanden, verwarming middels radiatoren, cv ketel, ruime pantry, apart toilet, databekabeling en een patchkast. Tevens is er zowel vanaf de begane grond als vanaf de verdieping, toegang tot de bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte: de ruime hal aan de achterzijde is voorzien van 2 overheaddeuren, 2 separate toegangsdeuren, monolitisch afgewerkte betonvloer, krachtstroomvoorzieningen, apart toilet, ruime kantine met pantry en 2 magazijnen. De vloerbelasting bedraagt 1.000 Kg/m².

Het afgesloten buitenterrein is geheel voorzien van klinkers.

Opleveringsniveau:
- in huidige staat;
- airco;
- mechanische ventilatie;
- pantry;
- brandslanghalspel;
- toiletgroep per verdieping;

Parkeervoorziening:
Parkeren op eigen terrein.

Aanvaarding:
per direct.

Huurtermijn:
in overleg.

Vloeroppervlakte:
Ca. 880 m² gelegen op de begane grond en de verdieping.

Huurprijs:
€ 3.000,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Randweg 12 te Lekkerkerk. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
520 m²
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Terrein oppervlak
360 m²
Kantoor oppervlak
220 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
12 m
Perceel
1.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie en te openen ramen

Energie

Energielabel
C 1,24

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Randweg 12

€ 3.000 /mnd