Taanderij 6 a 8531 WD Lemmer

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR.

Nieuwbouw bedrijfspand in Lemmer.

Dit hoogwaardige bedrijfspand wordt gebouwd op het bedrijventerrein Lemsterpark fase 2 is door de optimale bereikbaarheid een perfecte vestigingsplaats voor representatieve bedrijven. Lemsterpark fase 2 is gelegen aan de noordoostzijde van de dorpskern van Lemmer, met een goede ontsluiting. Het gebied ligt tussen de straatweg en de rijksweg A6 (Emmeloord/Joure). Vanaf de rondweg van Lemmer is er een vlotte verbinding met de A6 en tevens een aansluiting naar de zuidwesthoek van Friesland. Op dit terrein wordt te huur aangeboden een representatief bedrijfsgebouw in een modern en stijlvol geheel. Het geheel wordt energiezuinig en met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau opgeleverd. Kortom: een unieke kans om hier uw bedrijf te vestigen!

Door de flexibele indeling is het mogelijk om een kantoor te combineren met bijvoorbeeld een werkplaats, magazijn, atelier of showroom. Het geheel heeft een moderne en frisse uitstraling door de antracietkleur met frisse kleuraccenten.
De grootte van de bedrijfsruimtes op de begane grond is 713 m² en in overleg aan te passen/ in te delen. Aan de voorzijde van het pand zal een verdiepingsvloer worden gerealiseerd van 85 m² met mogelijkheid voor een optioneel kantoor. Aan de achterzijde van het pand is een optionele verdiepingsvloer van 115 m² bespreekbaar. Het bedrijfspand wordt gebouwd op een ruime kavel van ca. 1600 m² met voldoende ruimte om te parkeren/rangeren.

Aanvullende informatie:
• termijn huurcontract in overleg (meerdere jaren geniet de voorkeur)
• oplevering juni 2021 (onder voorbehoud)
• diverse te realiseren opties.

Bouw en specificaties:
Op 16 maart is de eerste paal de grond ingegaan voor de bouw van een vrijstaand representatief bedrijfspand met showroom en moderne vormgeving van ca. 800 m² aan de Taanderij 6 A in Lemmer (Friesland) op het fraaie bedrijventerrein "Lemsterpark fase 2".

Het te bouwen pand, met een oppervlakte van ca. 800 m², zal van alle gemakken worden voorzien en is flexibel in te delen.
De afmetingen van het bedrijfspand zijn 31 x 23 x 8 meter op een totale kavel van ca. 1600 m². Het pand bezit hoge RC waarden inclusief een geïsoleerde, geisoleerde en vloeistofdichte vloer met optionele vloerverwarming en zal van alle gemakken worden voorzien. De bedrijfsruimte is flexibel in te delen en naar wens van de huurder aan te passen. De grootte van de bedrijfsruimtes op de begane grond is 713 m2 en is in overleg aan te passen / in te delen. Aan de voorzijde van het pand zal een verdiepingsvloer worden gerealiseerd van 85 m² met mogelijkheid voor een optioneel kantoor. Aan de achterzijde van het pand is een optionele verdiepingsvloer van 115 m² bespreekbaar.

Het bedrijfspand wordt gebouwd op een ruime kavel van 1600 m² die goed bereikbaar is met voldoende ruimte om te parkeren / rangeren.

Gebruik:
Geschikt voor uiteenlopende doeleinden zoals droge opslagruimte bijvoorbeeld magazijn / opslag / botenberging / import export bedrijf / groothandel / palletstellingen expeditie / distributie enz. Detailhandel perifeer is toegestaan. Kijk op

Ligging:
Lemsterpark fase 2 is gelegen aan de noordoostzijde van de kern Lemmer. Een fraaie locatie die vanwege de goede ontsluiting het parkachtige karakter en ruime opzet in trek is. Het gebied ligt ingesloten tussen de Straatweg en de rijksweg A6 (Emmeloord Joure). Aan de zuidzijde vindt het gebied aansluiting met de rondweg van Lemmer waardoor er een vlotte verbinding met de A6 is geboden en tevens een directe koppeling met de zuidwesthoek van Friesland via de N359 richting Balk.

Vanuit de randstad is Lemmer, de symbolische poort van Friesland, binnen het uur bereikbaar, vanuit het Ruhrgebied is de reistijd ongeveer 2,5 uur. Openbaar vervoer op loopafstand. Door de ligging, het voorzieningenniveau, het gezellige centrum, het IJsselmeerstrand met gratis parkeren en de watersport mogelijkheden is Lemmer letterlijk en figuurlijk een zeer aantrekkelijke plaats om te wonen, te werken en te recreëren. Kortom een ideaal klimaat voor de vestiging van uw bedrijf.

Kenmerken:
Bouwjaar: 2021
Stramienmaat: 5 x 5 meter / 1 x 6 meter
Staalconstructie: gepoeder coat in de RAL kleur 9002
Buiten wanden: sandwichpanelen met RC van 4.5 en voorzijde met glazen pui en entree binnenzijde in de kleur RAL 9002
Dak: sandwichpanelen met RC van 6.5 in de kleur RAL 9002
Vloer: geïsoleerde/ onderheide/ gevlinderde/ vloeistofdichte betonvloer met certificaat. max. belasting 2500 kg/m2 RC 3.7
Zichtlocatie: nabij snelweg A6
Bereikbaarheid: prima ca. 500 meter vanaf autosnelweg A6
Vrije hoogte: ca. 8.00 meter vanaf onderkant ligger
Overheaddeur: 3 stuks. Voorgevel en zijgevel ieder 5 meter breed en 5 meter hoog, achterzijde 4 meter breed en 4 meter hoog alles elektrisch bediend met afstandsbediening
Loopdeur: ja 5 stuks met gecertificeerd slot en eigen sleutel
Daglicht: ja via boven en beneden ramen in de langsgevels
Meterkast: centraal met onderverdeling / eigen meter
Elektrische installatie: 230 Volt / 380 Volt en diverse stopcontacten.
Verlichting: LED met noodverlichting bew.melder enz.
Brandblussers: aanwezig
Ramen: in kunststof kozijnen met speciaal HR +++ glas sommige als draai / kiep
Bestemming: milieu categorie 3.2 (zie ruimtelijke plannen)
Status: oplevering juni 2021 (onder voorbehoud)
Laden / lossen: ruime mogelijkheden.
Parkeren: op buitenterrein
Drinkwater: aanwezig
Showroom BG: 17 x 5 is 85m2 op begane grond met ontvangstruimte en centrale ingang compleet afgewerkt met systeemwanden / plafonds / stopcontacten / data / verlichting en een composiet vloer in overleg met de huurder!! (Bij de basis huurprijs inbegrepen)
Toilet/ /pantry: compleet afgewerkt 2 x toilet beneden met aparte kast
Bedrijfsruimtes: totaal 31 x 23 = 713 m2 op de begane grond met vrije overspanning
Verdieping voorzijde: 17x 5 = 85 m2 aanwezig. (Mogelijkheid voor kantoor / showroom) en uit te breiden tot totaal 170 m2.

OPTIES:
Verwarming: optioneel i.o.o. zodra het pand is verhuurd (vloer / warmtepomp(en) met koelmogelijkheid. is voorbereid
Verdieping achterz. optioneel i.o.o.is voorbereid 23 x 5 = 115 m2
Hekwerk: optioneel i.o.o.
Draaipoort: optioneel i.o.o. voorbereid
Kantoor verdieping: optioneel i.o.o.
Brandslanghaspels: optioneel i.o.o.
Internet Glasvezel: optioneel i.o.o.
Alarminstallatie: optioneel i.o.o.
Camera toezicht: optioneel i.o.o.
Laadpunt E.auto: optioneel ook voor E bike
Tussenwanden: optioneel i.o.o.
Zonnepanelen: optioneel i.o.o. Dak is geschikt om zonnepanelen te plaatsen.
Energie certificaat: ja
ECP berekening: ja
Brandblussers: ja
Bestrating: zodra het pand is verhuurd zal bestrating worden aangebracht

Milieu:
Het bedrijfspand is erop gericht om verantwoord en duurzaam te ondernemen zodat u bij uw bedrijfsbeslissingen een hoger bedrijfsrendement kan nastreven en de kansen benut voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Voelt u zich maatschappelijke betrokken en heeft u een toekomstgerichte visie dan is dit bedrijfspand iets voor u.

Huurprijs:
Verhuur vanaf € 50.00 per m² per jaar excl. BTW. Afhankelijk van de te huren grootte.
Service kosten mede afhankelijk van de te uit te voeren opties.

Koop op termijn bespreekbaar!!

Grootte: hele pand is begane grond 31 x 23 is 713 m2 en 85 m2 verdieping voorzijde. Eventueel in gedeelten te huur vanaf 115m² persoonlijke wensen zijn hierin bespreekbaar.

Contact:
Belangstelling? Neem contact op met één van de makelaars of bel met de eigenaar:
Gerrit van Eck Mobiel: 06 53 37 31 21.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
8 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m² (in units vanaf 119 m²)
Bedrijfshal oppervlak
713 m²
Kantoor oppervlak
87 m²
Vrije hoogte
8 m
Vrije overspanning
23 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Taanderij 6 a

Huurprijs op aanvraag