De Tuinderij 17 3833 SC Leusden

€ 975 /mnd

Omschrijving

Gelegen o.a. vlakbij het prestigieuze nieuwe Afas Experience Center en dé perfecte locatie voor uw startup of reeds bestaande bedrijf. De bedrijfsruimte van circa. 100 m² bvo is recent opgeleverd! Het pand ligt op het nieuwe bedrijventerrein de Plantage tussen de Randweg, Groene Zoom en de Ursulineweg, nabij de op- en afrit Leusden van de A28. Het pand heeft een hoge kwalitatieve uitstraling en is duurzaam gebouwd.

Locatie De bedrijfsruimte aan De Tuinderij 17 is gelegen op een uitstekende locatie, aan de rand van het dorp Leusden, dichtbij de snelweg A28. Ook de A1 ligt op nog geen 5 minuten rijden. Met bus 17 of 217 bent u in ca. 15 minuten op het CS van Amersfoort, waarvandaan diverse treinen rijden naar Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Zwolle, Enschede, Leeuwarden etc. In de buurt van het pand komt een groot theater, verder zijn er diverse bedrijven gevestigd zoals Hotel Van der Valk, Intergamma, Sportcentrum Theo Meijer, Afas sofware, Verzekeraar Arag en Schreuder Ruitenbeek installatiebeheer.

Vloeroppervlak Het vloeroppervlak van deze unit bedraagt ca 100 m² bvo verdeeld over de begane grond ca. 50 m² en de verdieping ca. 50 m² (netto oppervlak ca. 93 m²). Bestemming Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “t Spiegel 2010”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Bedrijventerrein”. Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Leusden.

Opleveringsniveau De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- Electra installatie inclusief led verlichting;
- Centrale verwarming;
- Toiletruimte;
- Overheaddeur;
- Verlaagd plafond op verdieping;
- Pantry met koelkast;
- Wandafwerking;
- Monoliet afgewerkte betonvloer belastbaar tot 1000 kg/m² op de b.g.g., de betonvloer op de verdieping is belastbaar tot
500 kg/m²;
- Parkeren Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein, eigendom van de VvE;
- Aanvangshuurprijs € 975,- per maand excl. BTW;

Servicekosten € 93,- Huurbetaling Per maand vooruit. Huur- en verlengingstermijn Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar. Huurgarantie

Bij het sluiten van de huurovereenkomst zal een waarborgsom worden gevraagd ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW. Voorschot servicekosten. Nog nader te bepalen. Daarnaast sluit huurder voor eigen rekening en risico contracten af met bedrijven voor de levering van gas, water, elektra, data en telefonie.

BTW Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd. Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang. Opzegtermijn Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn. Huurovereenkomst Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015.

Aanvaarding In overleg.
Goedkeuring Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 975 per maand
Servicekosten
€ 93 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Omgeving

Buitengebied Leusden-Centrum West, Leusden

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Tuinderij 17

€ 975 /mnd