Melbournestraat 35 1175 RM Lijnden

€ 2.950 /mnd

Omschrijving

Veilig wonen en werken in deze Te Huur aangeboden woon-werkunit aan de Melbournestraat 35 @Lijnden op nog geen kilometer van de A9!

Dit perfect gelegen, recent gerealiseerde hoogwaardige bedrijfsgebouw maakt onderdeel uit van een recent gerealiseerd complex en deze unit biedt ruimte aan een hoge bedrijfsruimte/showroom en een volledig ingerichte bovengelegen bedrijfswoning met comfortabel terras en eigen parkeerplaatsen.
Deze dicht bij Amsterdam gelegen unit in het Melbourne Complex op het Businesspark Lijnden is alleen in zijn geheel te huur door één huurder en bestaat onder meer uit een bedrijfsruimte/showroom op de begane grond van ruim 100 m² met een elektrische overheaddeur en toilet. Daarnaast is er een aparte entree met trap naar een luxe gebouwd driekamerappartement van circa 85 m² op de 1e verdieping met onder meer een dakterras van ruim 15 m², een bijna 3 meter hoge living met onder meer een lichte woonkamer en complete keuken, twee ruime slaapkamers van ongeveer 13 en 14 m² beide voorzien van een elektrische lichtkoepel en een moderne complete badkamer.

Deze combinatie unit (bouwperiode 2019 ) is gelegen op eigen grond en beschikt over circa 210 m² bruto vloeroppervlakte, waarvan 185,37 m² verhuurbare vloeroppervlakte is. Hiervan bevindt zich circa 102,3 m² bedrijvigheid op de begane grond en circa 85,2 m² gebruiksoppervlak bedrijfswonen op de verdieping en circa 631,10 m³ netto inhoud (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm), dit is exclusief de gebouw gebonden buitenruimte, zoals het balkon van circa 15,6 m². Deze maten zijn indicatief.

Indeling:
Begane grond: entree met hal en meterkast en trap naar 1e verdieping, deur naar de bedrijfsruimte van circa 97,8 m² met toilet en trapkast.

1e verdieping: woonkamer van circa 46,0 m² met pantry en vast kast en een schuifpui naar het circa 7,20 meter brede en 2,05 meter diepe terras, slaapkamer van circa 13,2 m² en slaapkamer van circa 14,5 m² en een badkamer van circa 5,8 m² voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet.

Parkeren
De unit beschikt over 2 ruime parkeerplaatsen voor de bedrijfsunit.

Voorzieningen:
- Extra ramen in dak slaapkamers
- Krachtstroom aanwezig
- Elektrische overheaddeur met ramen
- Lampjes buiten
- Brievenbus
- Schuifpui over hele breedte naar het dakterras op het noordwesten
- Voorzien van Remeha cv-combiketel
- Zie voor overige de nieuwbouwbrochure op onze site
- Zonnepanelen

Afspraken en Corona
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Een en ander conform de richtlijnen in verband met het Coronavirus. Wij zullen u vooraf informeren over de nodige voorzorgsmaatregelen die we treffen, zodat u de woning zo veilig mogelijk kan komen bekijken.

Huurprijs: € 2.950,-- per maand te vermeerderen met de BTW

Kijk voor meer foto's, plattegronden en uitgebreide informatie op onze eigen site!
Op deze transactie zijn onze (verkoop)voorwaarden, algemene voorwaarden en de
voorwaarden van de NVM van toepassing, zie onze site.

Het gebouw
Het Melbourne complex is een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw van 24 woon-werk units. De begane grond biedt ruimte voor een bedrijfsruimte en op de verdieping is het mogelijk uw bedrijfswoning te realiseren! De units zijn verdeeld over twee gebouwen en staan op eigen grond, maar maken deel uit van een terrein in beheer van de VvE.

De woon-werkunits bestaan uit diverse types variërend van ruim 100 vierkante meter tot 230 vierkante meter. Alle units hebben eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het Melbourne complex is onderscheidend in functionaliteit en uitstraling.

Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte, die is voorzien van een ruime overheaddeur met glas. De woning is te bereiken via een aparte loopdeur, die toegang geeft tot in de hal. Vanuit deze hal leidt er een gesloten trap naar de woonetage. De verdieping is volledig te gebruiken als woon etage en heeft toegang tot royaal inpandig balkon ruim 2 m diep over de gehele breedte van de unit. Voor het eventueel gebruiken van deze etage voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als kantoor, dient een bestemmingswijziging te worden aangevraagd.

Het gebouw is uitgevoerd in een luxe metselsteen, aluminium kozijnen en voorzien van glazen balustrades op de balkons. De hoogwaardig uitvoering geeft zowel de bedrijven, als de woningen een duurzame, prettige en luxe uitstraling. Hiermee ontstaat een aangename en veilige woon-werkomgeving die zowel overdag als 's avonds wordt gebruikt.

De grote flexibiliteit van deze woon-werk units geeft u alle mogelijkheden het op eigen manier in te richten en te gebruiken!
Bron: verkoopbrochure Henriet Blom vastgoed bv

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Airport Business Park Lijnden, gelegen langs de A9 bij afslag Badhoevedorp. Voor het businesspark is een bijdrage verschuldigd voor beveiliging, parkbeheer en groenonderhoud. Deze bijdrage is verwerkt in de servicekosten van de VvE.

Business Park Lijnden
Het bedrijventerrein is een prachtig park op zeer gunstige locatie. Vlakbij luchthaven Schiphol, grenzend aan Amsterdam. De snelwegen A9 en A5 zijn zeer dichtbij. Vanuit het business park Lijnden zijn Amsterdam Amstelveen, Haarlem, Alkmaar en ook Schiphol snel bereikbaar. Het business park is kenmerkend door de opdeling in vier verschillende kwadranten met veelal Schiphol-gerelateerde bedrijven met een uitnodigende hoogwaardige kwalitatieve uitstraling.

Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven, groot en klein, met uiteenlopende activiteiten, die zowel nationaal als internationaal opereren. Het business Park Lijnden kenmerkt zich door een adequaat vestigingsbeleid dat resulteert in een zeer hoge bezettingsgraad van de aanwezige panden.

Aan collectieve zaken, zoals onderhoud van de groenvoorziening en de beveiliging worden hoge eisen gesteld. De kwaliteitsnorm ligt hoog. Klanten, leveranciers, eigenaren, huurders, werkgevers en werknemers voelen zich direct thuis op het park en dat vormt de basis voor succesvol zaken doen.
Bron: verkoopbrochure Henriet Blom vastgoed bv

Bereikbaarheid:
Het bedrijvencomplex ligt op een gunstige locatie, vrijwel aan de A9 en is daardoor goed bereikbaar vanaf Schiphol, de A5, A4 en de A10. Het centrum van Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem en Alkmaar liggen op prima afstand. In de directe omgeving zijn bedrijven als Praxis, Nike outletstore, mediamarkt, KFC en Mc Donalds. Openbaar vervoer is op geringe afstand.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Er zijn diverse busverbinding op loopafstand van dit object. Onder meer bus 177 tussen Schiphol en Badhoevedorp en bus 145 tussen Hoofddorp en Amsterdam. Ook eindhalte tram 2 is op niet al te grote afstand.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

Speciale bepalingen
Bij het aangaan van de huurovereenkomst zal de huurder zich ook akkoord verklaren met de (gedrags)bepaling uit het huishoudelijk reglement van de Vereniging van Eigenaren.
In het gehuurde mogen geen (bederfelijke) levensmiddelen worden opgeslagen.
Het gehuurde is slechts bestemd voor wonen door degene die er ook bedrijf uitoefent.
Onderhuur is niet toegestaan.
Er mogen in het gehuurde geen (huis)dieren aanwezig zijn.
De kosten van gas-, elektriciteit- en waterverbruik zullen evenals de kosten van overige aansluitingen voor rekening van huurder zijn.
Het is niet toegestaan om voorwerpen, los afval, afval in zakken of afvalcontainers te plaatsen op buitenterreinen van het gehuurde.

VVE
De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een actieve vereniging van eigenaren. De huurder dient zich vooraf schriftelijk aan het huishoudelijk reglement van de VvE te conformeren.

Onderhoud:
Het object verkeert in goede staat van onderhoud.

Huurcontract:
Conform standaardmodel verhuurder, dan wel ROZ huurcontract.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS plus een verhoging van € 100,-- per maand met een maximum van twee jaar. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Waarborgsom:
Drie maanden huur vermeerderd met BTW, dan wel een bankgarantie voor hetzelfde bedrag en geldend tot de laatst genoemde verlengingsdatum in het huurcontract.

Betalingen:
Huur en BTW bij automatische betaling per maand vooruit.

Bestemming
Voor wat betreft de bestemming geldt het volgende: Het vigerende bestemmingsplan Lijnden Oost
vastgesteld op oktober 2018 is van toepassing.

Voorbehoud:
Overeenstemming, zal onder voorbehoud van toestemming opdrachtgever zijn.
Opdrachtgever behoudt zich, zonder opgave van reden, het recht voor een overeenkomst meet een kandidaat te weigeren.
De informatie in deze brochure is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De opdracht:
Op deze opdracht zijn de Voorwaarden van de NVM van toepassing. Tevens verwijzen wij hiervoor naar onze eigen website.

Bijzondere en algemene bepalingen op deze verhuur van toepassing:
- Deze brochure is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld aan de hand van de beschikbare gegevens en met de door de verhuurder aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
- Op deze verhuur is ook de disclaimer beschreven op onze website van toepassing;
- Tevens verwijzen we met betrekking tot deze verhuur naar de privacyverklaring beschreven op onze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.950 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
102 m²
Bedrijfshal oppervlak
102 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, krachtstroom, overheaddeuren en toilet
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 85 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Melbournestraat 35

€ 2.950 /mnd