• Verhuurd onder voorbehoud

Raasdorperweg 52 -56-58 1175 KX Lijnden

€ 72 /m²/jaar

Omschrijving

Aan de Raasdorperweg in Lijnden worden momenteel twee bedrijfscomplexen ontwikkelt. Met de ontwikkeling van het derde bedrijfscomplex zal binnenkort gestart worden. De bedrijfscomplexen zullen, afhankelijk van de wensen van de huurders, worden opgesplitst in verschillende bedrijfsunits variërend van 300 m2 BVO tot maximaal 1.200 M2 BVO. Naar verwachting zullen de eerste twee bedrijfscomplexen in juli 2021 worden opgeleverd. De oplevering van het derde complex wordt verwacht medio Q4 2021.

Het complex ligt op het kleinschalige bedrijventerrein in Lijnden en wordt omringd door verschillende MKB – bedrijven, agrarische bedrijven en woningen. Door de nabij gelegen aansluitingen met de Rijkswegen A5, A9 (Haarlem-Amstelveen-Amsterdam Zuidoost), A10 en de Westrandweg met afslag in Amsterdam Westpoort is de bedrijfsunit uitstekend bereikbaar.

Algemene gegevens

Totale bruto vloeroppervlakte: circa. 1.200 M2 BVO

Deelverhuur mogelijk vanaf circa. 300 M2 BVO

Vrije hoogte: circa. 7,5 meter

Vloerbelasting: circa. 1.000 Kg/m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit project ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Raasdorperweg 52 - 56 - 58 in Lijnden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Buitenterrein

Het volledig verharde buitenterrein is voorzien van een elektrische rolpoort en biedt voldoende ruimte voor het laden- en lossen van goederen en parkeergelegenheid. Het stallen van goederen is niet toegestaan op het buitenterrein.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het complex een "Bedrijf” bestemming met een functieaanduiding dat bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 zijn toegestaan. Garagebedrijven, detailhandel en wonen zijn niet toegestaan op het perceel.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Aluminium kozijnen
- Dubbele beglazing
- Elektrische overheaddeuren
- Brandpreventiemiddelen
- Krachtstroom
- LED – verlichting
- Mogelijkheden tot de realisatie van een toilet of pantry

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 72,-- per m2 per jaar excl. BTW. (afhankelijk van de metrage en huurperiode)

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten excl. water en elektra: € 3,- per m2 per jaar excl. BTW.

Aanvaarding: vanaf 1 juli 2021.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit project? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Raasdorperweg 52 in Lijnden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit project inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 72 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 3 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.200 m² (in units vanaf 300 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.200 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raasdorperweg 52 -56-58

€ 72 /m²/jaar