Raasdorperweg 169 1175 KV Lijnden

€ 87 /m²/jaar

Omschrijving

Bedrijfspand aan de Raasdorperweg in Lijnden, en als zichtlocatie langs de A5 is beschikbaar voor de verhuur. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP’ers biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Thans in gebruik als onderhoudswerkplaats voor transportmaterieel.

De bedrijfsruimte kan eveneens voor tal van andere activiteiten worden gebruikt en ingericht, denk bijvoorbeeld aan een constructiewerkplaats. Inventaris, bedoeld voor een garagebedrijf is beschikbaar en inbegrepen. Denk aan een persluchtinstallatie, diverse gereedschappen, een smeerput met een centraal oliesysteem en een 3 tons bovenloopkraan. Eventueel ook zonder te gebruiken indien de activiteit het niet verlangd.

De begane grond betreft 35 bij 20 meter met een vrije hoogte van circa 5,5 meter. Tevens is er een entresol verdiepingsvloer over de gehele lengte van nog eens ruim 100M2 wat het totaal op ruim 800M2 maakt.

Zie foto’s of plan een bezichtiging, de mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken wij graag met U.

De onverwarmde bedrijfsruimte heeft een drietal overheaddeuren, voldoende daglichttoetreding en beschikt over de gehele lengte over een bovenloopkraan. Tevens heeft het pand een kantoorruimte, opslagmogelijkheden en de nodige sanitaire voorzieningen.

Algemeen

Bedrijfsruimte (begane grond) van 700 m2 BVO - Huurprijs: € 87,- per m2 per jaar excl. BTW

Vrije hoogte: circa. 6 meter Vrije overspanning: circa. 15 meter

Vloerbelasting: circa. 1.500 kg/m2

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. En specifiek een garagebedrijf. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

De bedrijfsruimte heeft naast gelegen een strook buitenruimte van 5 Meter ten behoeve van parkeerplaatsen voor personenwagens.

In overleg met de verhuurder is de mogelijkheid aanwezig om op het buitenterrein ruimte bij de bedrijfsunit te huren, als bijvoorbeeld terrein voor buitenopslag. De huurprijs bedraagt €32,50 per M2 per jaar excl. BTW.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in Lijnden en wordt zodoende omringd door meerdere MKB- bedrijven. Het terrein heeft twee ontsluitingen welke middels elektrische schuifpoorten en toegangscontrole systeem worden afgesloten. Teven is er een camera-beveiligingssysteem welke de buitenruimte beveiligd.
Door de nabij gelegen aansluitingen met de Rijkswegen A5, A9 (Haarlem-Amstelveen-Amsterdam Zuidoost), A10 en de Westrandweg met afslag in Amsterdam Westpoort is de bedrijfsunit uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer (deels met smeerput).
• Wasbak
• Toilet- en douche ruimte
• Krachtstroomvoorzieningen
• Overheaddeur
• TL – verlichting
• Lichtkoepel
• bovenloopkraan over de gehele breedte, hijslast 3 ton.
• Inbraakalarmsysteem en camerabeveiliging
• Kantoorruimte (inpandig) met keukenblok.
• entresolvloer, ruim 100M2 (voor bijvoorbeeld magazijn of opslag)
• eigen internetaansluiting (coax) en drinkwateraansluiting.

Huurcondities

Bedrijfsruimte: circa. 800 m2 BVO (incl. parkeerplekken) - Huurprijs: € 87,- per m2 per jaar excl. BTW. kale verhuurprijs - €5.075,- per maand.

De huurprijs is gebaseerd op de begane grond metrages. De entresol is inbegrepen in de huurprijs.

Uitsluitend in z’n geheel te huren.

Servicekosten: € 5,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: vanaf 1-6-2021 beschikbaar

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Raasdorperweg 169 in Lijnden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 87 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 5 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
700 m²
Bedrijfshal oppervlak
700 m²
Vrije overspanning
15 m
Draagvermogen
5.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raasdorperweg 169

€ 87 /m²/jaar