Raasdorperweg 175 1175 KV Lijnden

€ 144.000 v.o.n.

Omschrijving

Uniek! 63 bedrijfsunits te huur en te koop aan de Raasdorperweg in Lijnden.

DEPA Vastgoed realiseert aan de Raasdorperweg in Lijnden in eerste fase 2 unieke bedrijfsverzamelgebouwen met afzonderlijke bedrijfsunits voor verhuur en verkoop. In een latere fase wordt een derde bedrijfsverzamelgebouw toegevoegd.

Prijzen

Vanaf € 144.000,- (afhankelijk van ligging en toegestane bedrijfscategorie)

Voor meer informatie omtrent de prijzen neem direct contact op met Depa Vastgoed BV.

Parkeren
Het complex dat direct langs de A5 en vlakbij Schiphol, de A9, de A4, Amsterdam en Hoofddorp ligt, heeft ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

Types
Er zijn 3 unit types. De kleinste (afmetingen begane grond maat) meet 5,80 bij 10 meter. De middel
groten 8,70 bij 10 meter en de grootste (op de koppen van de gebouwen vooraan) 11,20 bij 10
meter. Desgewenst kunnen naast elkaar liggende units worden gekoppeld.

Gemeenschappelijke voorzieningen en beheer
De bedrijfsunits worden onder appartementsrecht verkocht. Het mandelig onderhoud van het dak van de bedrijfsunit, alsmede de opstalverzekering, onderhoud van terreinen en infrastructuur is geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE). De bedrijfsunits hebben op eigen grond minimaal 2 parkeerplaatsen van circa 5 bij 2,50 meter direct aangrenzend op de voorgevel ter beschikking. De hoogte van de maandelijkse bijdrage aan de VvE is nog niet bekend.

Bestemmingsplan
Het ontwerp (industriefunctie) voldoet aan de eisen voor gebouwen uit het vigerende bestemmingsplan en bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning.
De toegestane bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan onder minimaal bedrijfscategorie (milieucategorie) 1 en 2. Enkele bouwdelen en units hebben een bestemming tot en met bedrijfscategorie 3.2. Voor eventuele wijzigingen van, en/of aanvullingen op, de bouwkundige indeling kan een aanvullende omgevingsvergunning van de gemeente Haarlemmermeer noodzakelijk zijn. De koper of huurder is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-. milieu-, en gebruiksvergunningen.

Koopsom en termijnen

De bedrijfsunits worden vrij op naam en exclusief B.T.W. verkocht. Inbegrepen in de koopsom zijn:
grond-aankoop, bouwkosten van de unit, kosten van notaris en of makelaar, kosten van ontwerp en leges. Niet inbegrepen zijn: kosten voor financiering, hypotheekakte, aansluitkosten voor aanleg van
nutsvoorzieningen (gas, data, kabel en telecom), bouwrente en B.T.W.

Oplevering van de bedrijfsruimte(n)
Vóór oplevering wordt de koper schriftelijk in kennis gesteld van de datum en tijd van de overdracht. Vooraf aan de overdracht van de sleutel dient de koper alle termijnnota’s en eventuele aanvullende nota’s volledig te hebben voldaan. Tijdens deze oplevering vindt een inspectie plaats waarbij eventuele onvolkomenheden schriftelijk worden vastgesteld en door beide partijen ondertekend. Deze onvolkomenheden worden binnen een opleveringstermijn verholpen.

Kadastrale splitsing
De grond en de opstallen worden kadastraal gesplitst in separate units zodat elke koper juridisch eigenaar wordt van een bepaalde unit met eigen grond. Elke unit is voorzien van een eigen kadastraal nummer, dat wordt aangegeven op de kadastrale splitsingstekening.
gebouwen uit het vigerende bestemmingsplan en bouwbesluit

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 144.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 139.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m² (in units vanaf 116 m²)
Bedrijfshal oppervlak
174 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raasdorperweg 175

€ 144.000 v.o.n.