Raasdorperweg 175 1175 KV Lijnden

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur kwalitatief hoog afgewerkte bedrijfsunits aan de Raasdorperweg te Lijnden. Het complex dat direct langs de A5 en vlakbij Schiphol, de A9, de A4, Amsterdam en Hoofddorp ligt!

Er zijn 3 types bedrijfsunits te huur;

Afmetingen;

Er zijn 3 unit types.
De kleinste á 116M2 meet 5,80m bij 10m, bestaande uit een begane grond van 58M2 en een verdiepingsvloer á 58M2. De middel groten á 125M2 meet 8,70 bij 10 meter bestaande uit 58M2 begane grond en een halve verdiepingsvloer. En de grootste á 174M2 meet 11,20 bij 10 meter bestaande uit 58M2 begane grond en eveneens halve verdiepingsvloer. Desgewenst kunnen naast elkaar liggende units worden gekoppeld.

Huurprijzen;

Vanaf prijs: €95,- per m2 per jaar. (afhankelijk van ligging en toegestane bedrijfscategorie)

De units zijn gevestigd op een met camera’s beveiligd bedrijventerrein en standaard voorzien van;

• Elektrische overheaddeur
• Toiletgroep met wasbakje
• Basis elektrische installatie inclusief verlichting
• Een verdiepingsvloer met een vaste trap.
• Eigen parkeerplaatsen voor de gevel (minimaal 2 stuks)

DEPA Vastgoed realiseert aan de Raasdorperweg in Lijnden in eerste fase 2 unieke bedrijfsverzamelgebouwen met afzonderlijke bedrijfsunits.

Gemeenschappelijke voorzieningen en beheer

De bedrijfsunits worden onder appartementsrecht verhuurd. Het mandelig onderhoud van het dak van de bedrijfsunit, alsmede de opstalverzekering, onderhoud van terreinen en infrastructuur is geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Parkeren

De bedrijfsunits hebben minimaal 2 parkeerplaatsen, ten behoeve van personenwagens of kleine busjes, direct aangrenzend op de voorgevel ter beschikking. De grotere units beschikken over 4 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan

Het ontwerp (industriefunctie) voldoet aan de eisen voor gebouwen uit het vigerende bestemmingsplan en bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning.

De toegestane bedrijfsactiviteiten, in de te verhuren bedrijfsunits, hebben een bestemming bedrijfscategorie tot en met 3.2.

Voor eventuele wijzigingen van, en/of aanvullingen op, de bouwkundige indeling kan een aanvullende omgevingsvergunning van de gemeente Haarlemmermeer noodzakelijk zijn. De huurder is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-. milieu-, en gebruiksvergunningen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m² (in units vanaf 116 m²)
Bedrijfshal oppervlak
174 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raasdorperweg 175

€ 95 /m²/jaar