• Verhuurd onder voorbehoud

Raasdorperweg 175 1175 KV Lijnden

€ 88 /m²/jaar

Omschrijving

DEPA Vastgoed heeft in de tweede fase aan de Raasdorperweg in Lijnden een derde bedrijfsverzamelgebouwen met afzonderlijke bedrijfsunits voor verhuur en verkoop gerealiseerd welke dit jaar nog worden opgeleverd (medio 2021). Hiervan zijn slechts nog enkele units voor verhuur beschikbaar.

Er is een 174M2 type, evenredig verdeeld over begane grond en eerste etage. De bedrijfsunits zullen in een vergelijkbare uitstraling en casco-plus opleveringsniveau worden gebouwd de aanwezig bedrijfsunits. De toegestane milieucategorie (bestemming) in dit derde gebouw is tot en met milieucategorie 2.0.

Parkeren

Het complex dat direct langs de A5 en vlakbij Schiphol, de A9, de A4, Amsterdam en Hoofddorp ligt, heeft ruime parkeergelegenheid op eigen grond. Een 116M2 unit heeft bijvoorbeeld 2 parkeervakken tegen eigen gevel. een 174M2 heeft drie parkeerplaatsen.

Types

Het type van 174M2 is 8,7meter breed en eveneens 10meter diep, waarvan 87M2 begane grond en 87 M2 verdieping. Bij dit model zijn 3 parkeerplaatsen. Beide units hebben een vrije hoogte op de begane grond van 3750mm. De casco-plus units zijn opgebouwd met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit en worden voorzien van basis elektra en verlichting, een toiletgroep en hebben nutsaansluitingen elektriciteit, drinkwater en media.

De begane grondvloer is een gevlinderde betonvloer met een toegestane algemeen nuttige belasting van 1500kg/M2. De verdieping is een met zandcement afgewerkte betonvloer met een algemeen nuttige belasting van 500kg/M2.

Gemeenschappelijke voorzieningen en beheer. Het mandelig onderhoud van het dak van de bedrijfsunit, alsmede de opstalverzekering, onderhoud van terreinen en infrastructuur is geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Er zijn reeds drie VvE’s, gezamenlijk actief op het complex. Het complex zal een afgesloten terrein zijn middels schuifpoorten, tevens zal er een camerabeveiligingsysteem de buitenruimte beveiligen.

Het ontwerp (industriefunctie) voldoet aan de eisen voor gebouwen uit het vigerende bestemmingsplan en bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning.
De toegestane bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan onder minimaal bedrijfscategorie (milieucategorie) 1 en 2. Voor eventuele wijzigingen van, en/of aanvullingen op, de bouwkundige indeling kan een aanvullende omgevingsvergunning van de gemeente Haarlemmermeer noodzakelijk zijn. De koper of huurder is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-. milieu-, en gebruiksvergunningen.

Extra buitenterrein is nabij uw unit te huur, informeer naar de mogelijkheden.

Oplevering van de bedrijfsruimte(n)

De oplevering word verwacht in het derde kwartaal 2021. Vóór oplevering wordt de koper schriftelijk in kennis gesteld van de datum en tijd van de overdracht. Vooraf aan de overdracht van de sleutel dient de koper alle termijnnota’s en eventuele aanvullende nota’s volledig te hebben voldaan. Tijdens deze oplevering vindt een inspectie plaats waarbij de staat van het gehuurde bij aanvang schriftelijk wordt vastgesteld en door beide partijen ondertekend. Eventuele inrichting en aanpassingen zijn voor rekening van huurder, en in overleg en akkoord van verhuurder.

Huurcondities:

174M2 unit - Een kale huurprijs van € 1275,- per maand, dit komt neer op circa € 88,-/M2/Jaar. (exclusief aanpassingen)

servicekosten á €6,- per M2 per jaar.

het pand beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen (elektriciteit, drinkwater en media).kosten van levering dient huurder te naam te stellen.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur. Minimaal 1 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 88 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 6 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m²
Bedrijfshal oppervlak
174 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raasdorperweg 175

€ 88 /m²/jaar