Melbournestraat 21-22 1175 RM Lijnden

€ 299.500 v.o.n.

Omschrijving

Veilig wonen en werken in deze woon-werkunit aan de Melbournestraat 21 @Lijnden op nog geen kilometer van de A9!

Dit perfect gelegen, recent gerealiseerde hoogwaardige bedrijfsgebouw biedt ruimte aan een hoge bedrijfshal, een bovengelegen bedrijfswoning met comfortabel terras en eigen parkeerplaatsen.
Deze op de hoek gelegen casco unit in het Melbourne Complex op het Businesspark Lijnden bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond van circa 52 m² bedrijfsruimte met een hoogte van circa 3,64 m en een studio van circa 51 m² met loggia (overdekt balkon) van ruim 10 m² op de 1e verdieping. De dicht bij Amsterdam gelegen unit is nog naar eigen wens in te delen.

De bedrijfsunit (bouwperiode 2019 ) is gelegen op eigen grond en beschikt over circa 52,4 m² gebruiksoppervlak bedrijvigheid op de begane grond, een entree van circa 7,1 m² op de begane grond en circa 44,3 m² gebruiksoppervlak bedrijfswonen op de verdieping (bruto vloeroppervlak circa 138,2 m²) en circa 366 m³ inhoud (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm), dit is exclusief de gebouw gebonden buitenruimte, zoals het balkon van circa 10,5 m². Deze maten zijn indicatief. Voor deze bedrijfsunit is het nog geen energielabel afgegeven (in verband met de casco oplevering).

Het gebouw
Het Melbourne complex is een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw van 24 woon-werk units. De begane grond biedt ruimte voor een bedrijfsruimte en op de verdieping is het mogelijk uw bedrijfswoning te realiseren! De units zijn verdeeld over twee gebouwen en staan op eigen grond, maar maken deel uit van een terrein in beheer van de VvE.

De woon-werkunits bestaan uit diverse types variërend van ruim 100 vierkante meter tot 230 vierkante meter. Alle units hebben eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het Melbourne complex is onderscheidend in functionaliteit en uitstraling.

Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte, die is voorzien van een ruime overheaddeur met glas. De woning is te bereiken via een aparte loopdeur, die toegang geeft tot in de hal. Vanuit deze hal leidt er een gesloten trap naar de woonetage. De verdieping is volledig te gebruiken als woon etage en heeft toegang tot royaal inpandig balkon ruim 2 m diep over de gehele breedte van de unit. Voor het eventueel gebruiken van deze etage voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als kantoor, dient een bestemmingswijziging te worden aangevraagd.

Het gebouw is uitgevoerd in een luxe metselsteen, aluminium kozijnen en voorzien van glazen balustrades op de balkons. De hoogwaardig uitvoering geeft zowel de bedrijven, als de woningen een duurzame, prettige en luxe uitstraling. Hiermee ontstaat een aangename en veilige woon-werkomgeving die zowel overdag als 's avonds wordt gebruikt.

De grote flexibiliteit van deze woon-werk units geeft u alle mogelijkheden het op eigen manier in te richten en te gebruiken!
Bron: verkoopbrochure Henriet Blom vastgoed bv

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Airport Business Park Lijnden, gelegen langs de A9 bij afslag Badhoevedorp. Voor het businesspark is een bijdrage verschuldigd voor beveiliging, parkbeheer en groenonderhoud. Deze bijdrage is verwerkt in de servicekosten van de VvE.

Business Park Lijnden
Het bedrijventerrein is een prachtig park op zeer gunstige locatie. Vlakbij luchthaven Schiphol, grenzend aan Amsterdam. De snelwegen A9 en A5 zijn zeer dichtbij. Vanuit het business park Lijnden zijn Amsterdam Amstelveen, Haarlem, Alkmaar en ook Schiphol snel bereikbaar. Het business park is kenmerkend door de opdeling in vier verschillende kwadranten met veelal Schiphol-gerelateerde bedrijven met een uitnodigende hoogwaardige kwalitatieve uitstraling.

Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven, groot en klein, met uiteenlopende activiteiten, die zowel nationaal als internationaal opereren. Het business Park Lijnden kenmerkt zich door een adequaat vestigingsbeleid dat resulteert in een zeer hoge bezettingsgraad van de aanwezige panden.

Aan collectieve zaken, zoals onderhoud van de groenvoorziening en de beveiliging worden hoge eisen gesteld. De kwaliteitsnorm ligt hoog. Klanten, leveranciers, eigenaren, huurders, werkgevers en werknemers voelen zich direct thuis op het park en dat vormt de basis voor succesvol zaken doen.
Bron: verkoopbrochure Henriet Blom vastgoed bv

Bereikbaarheid:
Het bedrijvencomplex ligt op een gunstige locatie, vrijwel aan de A9 en is daardoor goed bereikbaar vanaf Schiphol, de A5, A4 en de A10. Het centrum van Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem en Alkmaar liggen op prima afstand. In de directe omgeving zijn bedrijven als Praxis, Nike outletstore, mediamarkt, KFC en Mc Donalds. Openbaar vervoer is op geringe afstand.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Er zijn diverse busverbinding op loopafstand van dit object. Onder meer bus 177 tussen Schiphol en Badhoevedorp en bus 145 tussen Hoofddorp en Amsterdam. Ook eindhalte tram 2 is op niet al te grote afstand.

Indeling:
Begane grond: entree met hal en meterkast, deur naar bedrijfsruimte met toilet en trap naar 1e verdieping.

1e Verdieping: nog in te richten en in te delen multifunctionele ruimte geschikt voor een bedrijfswoning met een schuifpui naar het ruim vijf meter brede en twee meter diepe terras.

Parkeren
De unit beschikt over 2 ruime parkeerplaatsen voor de bedrijfsunit.

Bestemming
Voor wat betreft de bestemming geldt het volgende: Het vigerende bestemmingsplan Lijnden Oost
vastgesteld op oktober 2018 is van toepassing.

Voorzieningen:
- Extra ramen achter
- Krachtstroom aanwezig
- Lampjes buiten
- Brievenbus
- Overheaddeur met ramen
- Schuifpui over hele breedte naar het balkon
- Er is zowel een gas- als een elektra-aansluiting in de meterkast
- Zie voor overige de nieuwbouwbrochure op onze site

Energielabel
- In verband met de casco oplevering kan er voor deze bedrijfsunit nog geen energielabel worden afgegeven.

Gegevens over grond:
Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: H Nummer: 11496 A20

Eigendom
- Het object ligt op eigen grond.

Prijs: Koopsom: € 299.500,-- vrij op naam, exclusief BTW.
Opleveringsniveau: Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

Voorbehoud:
Overeenstemming, zal onder voorbehoud van toestemming opdrachtgever zijn.
De informatie in deze brochure is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Afspraken en Corona
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Een en ander conform de richtlijnen in verband met het Coronavirus. Wij zullen u vooraf informeren over de nodige voorzorgsmaatregelen die we treffen, zodat u de bedrijfsruimte zo veilig mogelijk kan komen bekijken.

Kijk voor meer foto's, plattegronden en uitgebreide verkoopinformatie op onze eigen site!
Op deze verkoop zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing, zie onze site.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
103 m² (in units vanaf 52 m²)
Bedrijfshal oppervlak
103 m²
Vrije hoogte
3,6 m

Indeling

Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 51 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Melbournestraat 21-22

€ 299.500 v.o.n.