Meer en Duin 337-339 2163 HE Lisse

€ 1.650 /mnd € 275.000 k.k.
Blikvanger Buitenkans! Multi-functionele bedrijfsruimte met verrassende tuin!

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE
Buitenkans! Deze uniek aan groen en water gelegen, moderne en zeer compleet afgewerkte multifunctionele HOEK bedrijfs-/kantoor-/productieruimte met minimaal 4 (!), direct bij de unit gelegen, eigen parkeerplaatsen en een zeer verrassende, fraai aangelegde tuin van ca. 275 m² grenzend aan water! Deze verrassende (dubbele) bedrijfsruimte van ca. 210 m² onderscheidt zich door de complete (turn-key) afwerking, de zeer verrassende ligging met de grote tuin en vlonder aan het water welke tal van gebruiksmogelijkheden biedt alsmede de optie voor zelfstandig gebruik van zowel de begane grond als 1e verdieping. Zo is er aan zowel de voor- als achterzijde een eigen entree en beschikken beide verdiepingen over een dubbele toiletgroep en pantry.

Het geheel is goed onderhouden en ligt aan de rand van bedrijventerrein Meer en Duin en heeft daarmee een gunstige, centrale ligging én een goede ontsluiting naar de N-207/N-208 en A-4/A-44. Hiermee is het een perfecte locatie om vanuit te ondernemen / kantoor e.d te houden.

OPPERVLAKTE
Ca. 104 m² VVO begane grond;
Ca. 104 m² VVO begane grond;
Totale oppervlakte: circa 208 m² VVO exclusief ca. 275 m² buitenruimte.

INDELING:
Begane grond:
Separate entree via deur in de hal aan de voorzijde, royale afgesloten ontvangstruimte met toegang tot de grote open bedrijfsruimte onder meer voorzien van handbediende overheaddeur, laminaatvloer, een pantry met spoelbak en twee toiletten met fontein. Vanuit de hal aan de achterzijde (separaat toegankelijk vanaf de achterzijde) toegang tot de 1e verdieping en de tuin.

Eerste verdieping:
De trap in de (separate) entreehal aan de achterzijde leidt naar de 1e verdieping, alwaar zich een multifunctionele ruimte bevindt. Een deel van deze ruimte is op een hoogwaardige wijze afgescheiden als kantoor, welke is voorzien van grote raampartijen. De multifunctionele ruimte (thans in gebruik als kookstudio) bevat o.a. een ruim uitgevoerde pantry, deels tegel- en laminaatvloer, twee toiletten met fontein en een separate doucheruimte. De ramen aan beide zijden zorgen voor een goede hoeveelheid lichtinval. De gehele verdieping is v.v. van een systeemplafond met armaturen.

VOORZIENINGEN
- Meter-/groepenkast;
- Handbediende overheaddeur met loopdeur;
- Laminaatvloer op de begane grond en een deel van de 1e verdieping;
- Tegelvloer op een deel van de 1e verdieping;
- Systeemplafond met lichtarmaturen (1e verdieping);
- Dubbele toiletgroep op zowel de begane grond als 1e verdieping;
- Separate doucheruimte (1e verdieping);
- Twee pantry’s met spoelbakken en losse apparatuur (ter overname)
- C.v.-installatie met (design)radiatoren;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Mechanische ventilatie;
- Serverruimte met patchkast;
- Kabelgoot met stopcontacten en UTP-bekabeling op beide verdiepingen;
- Alarminstallatie;
- Videofoon-installatie;
- Glasvezel-internet.

PARKEREN:
Bij de ruimte behoren 4 parkeerplaatsen op het naast- en voorgelegen terrein, waarvan er 3 direct naast de unit zijn gelegen. Daarnaast is er ruimte voor laden en lossen.

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Lisse" heeft het pand de bestemming "Bedrijventerrein" met de functie-aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1'. Deze gronden zijn ter plaatse o.a. bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot categorieën 1 t/m 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten alsmede t.b.v. kantoren behorende bij deze bedrijven mits deze niet meer bedragen dan 50% van het totale bedrijfsvloeroppervlak, met een maximum van 3.000 m²;
Daarnaast zijn webwinkels, niet zijnde voor dagelijkse artikelen, toegestaan inclusief een showroom voor het tonen van (stalen van) producten, mits geen verkoop ter plaatse plaatsvindt. Verder is ondergeschikte detailhandel binnen een productiebedrijf mogelijk, met dien verstande dat per bedrijf maximaal 20% van het bruto vloeroppervlak met een maximum van 50 m² voor ondergeschikte detailhandel mag worden gebruikt. Ook zijn incidentele workshops toegestaan, mits deze niet vaker dan 12 keer per jaar plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Lisse.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, Sectie C, Nummer 4794, appartements-indexnummers: A-10 (bedrijfsruimte), A-37, A-38 en A-39 (parkeerplaatsen).

VRAAGPRIJS:
€ 275.000,= k.k. excl. BTW. Verkoper wenst te opteren voor een met BTW belaste levering.

BIJZONDERHEDEN:
- Bijdrage Vereniging van Eigenaren ca. € 1.250,= per jaar, o.a. ten behoeve van terreinverlichting, opstalverzekering, administratiekosten, terreinonderhoud en groot onderhoud. De VvE wordt professioneel beheerd door Samen Sterker B.V. ;
- De gehele inventaris is ter overname, er is een uitgebreide inventarisatielijst op aanvraag beschikbaar;
- De huidige eigenaar heeft op eigen initiatief een loopbrug naar de achtergelegen dijk aangelegd alsmede een steiger voor het aanleggen van een boot. Er is een rechtstreekse verbinding naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer;
- Deelverhuur in overleg bespreekbaar maar geniet niet de voorkeur.

HUURPRIJS:
€ 1.650,= per maand excl. BTW.

OPLEVERING:
In onderling overleg, het kan eventueel snel indien gewenst.

HUURTERMIJN:
Het uitgangspunt is 5 jaar + 5 optiejaren.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte inde zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek
(CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage
verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.650 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
208 m² (in units vanaf 104 m²)
Bedrijfshal oppervlak
104 m²
Kantoor oppervlak
104 m²
Vrije hoogte
2,6 m
Draagvermogen
750 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meer en Duin 337-339

€ 1.650 /mnd € 275.000 k.k.