Meer en Duin 56 D 2163 HC Lisse

€ 1.150 /mnd

Omschrijving

Uitermate complete bedrijfs- kantoorunit op het moderne bedrijventerrein Meer en Duin te Lisse met parkeergelegenheid op eigen terrein en prima laad- en losmogelijkheden.

Algemeen
De bedrijfs- kantoorruimte maakt onderdeel uit van een in 2006 gerealiseerd bedrijvencomplex waar een keur aan verschillende bedrijven gevestigd is. De indeling van dit gedeelte van het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de ruime opzet, waardoor er prima parkeergelegenheid alsmede laad- en losmogelijkheden zijn. Daarnaast hebben de units een moderne uitstraling, zijn ze goed geïsoleerd en kennen ze een uitstekende hoogte waardoor de gebruiksmogelijkheden ronduit prima zijn.

Indeling begane grond
Entree middels de loopdeur waarna men in een kleine hal (met meterkast en alarm tableau) komt vanwaar er enerzijds toegang is tot de bedrijfsruimte op de begane grond en anderzijds, middels de trapopgang, tot de kantoorruimte op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte kent een prima afmeting doordat de totale bruto vloeroppervlakte van de begane grond circa 70 m² bedraagt. De bedrijfsruimte is als vanzelfsprekend ook toegankelijk via de grote overheaddeur (circa 3,5 meter bij circa 4 meter) die het mogelijk maakt dat belevering door middel van een vrachtauto heel goed mogelijk is. De bedrijfsruimte is verder voorzien van tl-verlichting en een entresolvloer van circa 21 m².

Indeling eerste verdieping
De eerste verdieping kent eveneens een bruto vloeroppervlakte van circa 70 m² en is als kantoorruimte ingedeeld en afgewerkt. Op de verdieping aangekomen is er een hal aanwezig waar het toilet zich bevindt en vanwaar er toegang is tot de beide kantoorruimtes. De ruimtes voelen beiden comfortabel aan door het grote glaskozijn aan de voorzijde waardoor er sprake is van veel daglicht inval. In de grootste ruimte is een pantry aanwezig alsmede een afgesloten archiefruimte waar ook een patchkast gemonteerd is. Verder is deze verdieping voorzien van een praktische laminaatvloer, een systeemplafond met verlichting, een kabelgoot, lamellen en een airco unit die eveneens voor de verwarming zorg draagt.

Belangrijke informatie
Het is absoluut nog het vermelden waard dat de bruto vloeroppervlakte van het pand 2x circa 70 m² (plus de entresolvloer van circa 21 m²) bedraagt en dat dit resulteert in een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 65 m² per verdieping. Eén en ander is ook terug te zien op de als bijlagen bijgevoegde plattegronden. Verder is de genoemde huursom uiteraard exclusief energielasten. De unit beschikt over ‘eigen meters’ waardoor de huurder zelf een contract met de energieleverancier van zijn keuze kan sluiten.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor de huur alsmede de hierover verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.150 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 15.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
231 m²
Bedrijfshal oppervlak
161 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Perceel
111 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meer en Duin 56 D

€ 1.150 /mnd