Vennestraat 48 A 2161 LE Lisse

€ 14.340 /jr

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte en compleet nieuwe bedrijfskantoorruimte op een uitermate gunstige locatie op het bedrijventerrein Dever te Lisse. De unit kent een robuuste uitstraling, beschikt over een tweetal eigen parkeerplaatsen.

Indeling:
Door de gunstige ligging ‘op de kop’ van het bedrijfsverzamelgebouw is er sprake van ramen in de voor- en de zijgevel waardoor zowel de bedrijfsruimte op de begane grond als de kantoorruimte op de eerste verdieping aangenaam aanvoelt en een comfortabele plaats is om te werken. De bedrijfsunit heeft een entree met achtergelegen halletje waar de meterkast zich bevindt en van waaruit er toegang tot de bedrijfsruimte is en waar eveneens de trap naar de verdieping genomen kan worden. De bedrijfsruimte is voorzien van een grote elektrische overheaddeur, een toilet, een bergkast met uitstortgootsteen en een glaskozijn in de voorgevel waardoor er sprake is van een heerlijke hoeveelheid daglicht toetreding. De oppervlakte van de ‘vrije bedrijfsruimte’ (dus exclusief toilet en bergkast) bedraagt circa 32 m².

De kantoorruimte op de eerste verdieping bestaat thans uit één grote open ruimte van circa 44 m² (inclusief de trapopgang) en is uitgevoerd met een systeemplafond met verlichting, een airconditioning unit die eveneens kan verwarmen, kabelgoten en een pantry. De ruimte is door de complete afwerking eigenlijk direct klaar voor gebruik. Als huurder hoeft u alleen nog maar een vloertje aan te brengen in de kantoorruimte en u kunt gaan ondernemen.
Vóór de unit zijn nog een tweetal privé parkeerplaatsen aanwezig.

Bedrijventerrein Dever:
De unit maakt deel uit van het ‘Trade Park Vennestraat’ wat op haar beurt het laatst gerealiseerde gedeelte op het bedrijventerrein Dever betreft. Door de open structuur van het bedrijventerrein, de grote verscheidenheid aan type bedrijven alsmede de prima aansluiting op het regionale (N207 en N208) en nationale (A4 en A44) verkeerswegennet is Dever een uitstekende vestigingsplaats voor de moderne ondernemer.

Wie zoeken wij?:
Door de uitermate gunstige ligging aan de voorzijde van het verzamelgebouw is hier sprake van een unit die geschikt is voor ondernemers die graag ‘in the picture’ willen zitten. Gecombineerd met de hoge afwerking van het pand aan de binnenzijde en de uitermate robuuste en stoere uitstraling aan de buitenkant zijn wij op zoek naar een passende huurder wiens activiteiten recht doen aan de uitstraling en kwaliteit van de unit en het totale bedrijfsverzamelgebouw.

Bestemmingsplan:
Ter plaatse van de bedrijfsunit geldt de bestemming ‘Bedrijventerrein’ binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Lisse’. Op de locatie zijn bedrijven toegestaan tot en met categorie 3.2 uit de Staat van bedrijfsactiviteiten. De bestemmingsplankaart alsmede de regels en de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn als bijlagen bij de brochure gevoegd.

Kortom:
Bent u op zoek naar een moderne, lichte en prima afwerkte bedrijfs- kantoorruimte die ook nog eens op een prominente locatie op een eigentijds en ruim opgezet bedrijventerrein gelegen is, dan vormt deze unit wellicht de ultieme kans voor u!

Bijzonderheden:
* De genoemde huursom is exclusief energiekosten.
* Er zijn geen servicekosten van toepassing die bij de huurder in rekening worden gebracht.
* Deze aanbieding is geheel vrijblijvend waarbij tevens geldt dat een huurovereenkomst alleen gesloten wordt met een huurder nadat verhuurder expliciet goedkeuring heeft gegeven.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 14.340 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Bedrijfshal oppervlak
43 m²
Kantoor oppervlak
44 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vennestraat 48 A

€ 14.340 /jr