Oude Arnhemseweg 5 6741 EE Lunteren

€ 795.000 k.k.

Omschrijving

Op een geliefde locatie in een geliefde straat van Lunteren bevindt zich deze bedrijfsruimte met bovenwoning. De bovenwoning is te bereiken via een eigen ingang. De showroom heeft circa 180 m2 vloeroppervlak, een kelder en achteruitbouw alsmede nog een buitenopslag.

Indeling showroom
De showroom heeft uiteraard een eigen ingang en heeft een plavuizenvloer. Een balie, kantoortje, magazijn, kelder en kleine keuken maken hiervan deel uit.

Deze ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken, waaronder verkoopruimte (niet zijnde detailhandel), kantoor en woonruimte.

De woning
De woning heeft een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een leuke keuken, badkamer met sauna en een groot terras. Op de begane grond is een woongedeelte met aparte ingang en slaapkamer op de 1e verdieping. Een ideale object voor het combineren van wonen en werken. Inhoud totaal ca. 700 m2. Perceel oppervlak circa 400m2. Mogelijkheid om nog een perceel bij te kopen waardoor een uitweg naar de Zandkampweg wordt verkregen en een totale oppervlakte van 510m2 ontstaat.

Indeling woning:
Via een eigen ingang bereikt u de gang waar zich een vaste trap naar de eerste verdieping bevindt. Op de eerste verdieping is een lange gang waar zich aan de linkerkant de keuken, toilet, slaapkamers (2 x) en aan de rechterzijde de woonkamer, extra kamer met een vaste trap naar de 2e verdieping bevinden.

De keuken is knus, modern en nieuw. Vanuit de keuken hebt u toegang tot het grote terras. Dit terras van maar liefst 6m x 12m (72m2) is de tuin van het woonhuis en wordt zeker in de zomermaanden veelvuldig gebruikt. Volledige privacy en heerlijk ruim. Vanuit de keuken bereikt u op verrassende wijze de badkamer met sauna en douche-, stoom- en massage combinatie.

De woonkamer geeft een mooi zicht op de Oude Arnhemseweg, de bomen tussen de Oude Arnhemseweg en de Dorpsstraat en zelfs een blik op de voormalige kleuterschool. In de woonkamer is een (gas) openhaard gesitueerd.

2e verdieping
Via de achterste kamer, die gebruikt kan worden als kantoor, werkkamer of zelfs slaapkamer, kunt u via een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier treft u de grote en gezellige slaapkamer aan.

Verrassend is ook nog de bergruimte die via deze kamer bereikt kan worden. Met het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde kan deze ruimte ook eenvoudig als werk- of woonruimte gebruikt gaan worden.

Voorts:
-De woning en bedrijfsgedeelte hebben een eigen cv-unit en een eigen gas- en electra voorziening.
-Voor het object is gelegenheid voor het plaatsen van meerdere auto's
-Naast het object is nog een mogelijkheid voor buitenopslag
-Dit object is uitermate geschikt voor een ondernemer die wonen en werken wil combineren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Bedrijfshal oppervlak
150 m²
Terrein oppervlak
345 m²
Kantoor oppervlak
15 m²
Vrije hoogte
3 m
Perceel
400 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en lichtstraten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Koen Makelaar B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-482366

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Arnhemseweg 5

€ 795.000 k.k.