Abel Tasmanweg 8 a 9866 TC Lutjegast

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

Deze unieke locatie in het landelijke buitengebied van Lutjegast biedt u de mogelijkheid om het werken met het buiten wonen te combineren!

Het geheel wordt te koop aangeboden maar een deel van het terrein is ook beschikbaar voor verhuur. Dit gaat om een verhard terrein van ca. 11.000 m2 met loods opslagruimte.

Op een goed bereikbare locatie in het buitengebied van Lutjegast staat deze bedrijfsruimte met vrijstaande woning te midden van mooie natuur en fraaie vergezichten.

Door de grootte van het perceel van ca. 22.150 m² is uw privacy gewaarborgd en heeft u volop ruimte om te kunnen wonen en ondernemen.

Op het perceel is nu een bedrijf gevestigd dat gespecialiseerd is in metaalbewerking maar biedt ook mogelijkheden voor andere vormen van bedrijvigheid.

De bedrijfsruimten bestaan uit verschillende gebouwen met een vloeroppervlakte van totaal ca. 1.200 m² met werkplaatsen, magazijnruimte, kantoor/kantineruimte en loods/opslagruimten. Het achterliggende terrein is deels verhard met grind en deels met betonplaten. Het bedrijf heeft een brede oprit aan de oostzijde van het perceel maar het achtergelegen terrein is ook bereikbaar via een toegangspad aan de westzijde van het perceel.

De bedrijfswoning (bouwjaar ca. 1973) is een vrijstaande woning met aangebouwde garage en is als volgt ingedeeld:
Begane grond: voorentree, hal, toilet, twee slaapkamers, woonkamer, woonkeuken met inbouwkeuken, bijkeuken, aangebouwd overdekt terras, berging, garage.
Eerste etage: overloop, badkamer met douche, twee slaapkamers met vaste kasten.
Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Rondom de woning ligt een tuin, de diepe achtertuin is gunstig gelegen op het zuiden. Aan de zijkant is een royale groenstrook met grote vijverpartij gerealiseerd. De aarden wal met beplanting zorgt ervoor dat het achtergelegen bedrijfsterrein aan het zicht wordt onttrokken.

Voor wat betreft de bestemming heeft de bedrijfswoning een woonbestemming en de bedrijfsruimte een bedrijfsbestemming. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

Het dorp Lutjegast is gelegen in het prachtige Westerkwartier met volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. In het dorp is een basisschool en een dorpshuis. Het nabijgelegen Grootegast heeft een uitgebreid voorzieningenniveau op het gebied van winkels, sportaccommodaties en scholen. Binnen een half uur kun je met de auto plaatsen als Groningen en Drachten bereiken.

Aanvaarding is in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.236 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.200 m²
Terrein oppervlak
12.000 m²
Kantoor oppervlak
36 m²
Perceel
22.150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Voorlopig energielabel
D

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Omgeving

Verspreide huizen Lutjegast, Lutjegast

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Abel Tasmanweg 8 a

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag