Kade 8 8315 AR Luttelgeest

€ 435.000 k.k.

Omschrijving

Kade 8 Luttelgeest

Op een prachtige mooie locatie op het bedrijventerrein van Luttelgeest, staat deze nog deels in aanbouw zijn Zweedse villa met een aangebouwde loods van maar liefst 120m²

De bestemming van deze locatie is Bedrijven 2. Hierdoor is het alleen mogelijk in geval van financiering om voor een bedrijfsfinanciering in aanmerking te komen.

De woning heeft potentie om tot een prachtig woonhuis op het bedrijventerrein uit te groeien met bedrijf-aan-huis. Het is gebouwd in 2002 en verkeert sindsdien in een opbouwende fase tot een situatie waarin alles alleen nog ingericht moet worden.
In het souterrain onder het huis is een inpandige garage gesitueerd met werkruimtes en toegang naar de bedrijfsloods met het woongedeelte er boven. Dit souterrain heeft ruime lichtinval en een stahoogte van 2.2meter. Hierdoor is het een volledige extra verdieping in de woning met veel mogelijkheden. Vanzelfsprekend is er een trapopgang naar de "begane grond" van het woonhuis. Deze komt uit in de ruime hal.

Indeling woonhuis: De begane grond is gesitueerd op een verhoogd niveau met een royale veranda bij de voordeur. Deze geeft toegang naar een ruime hal met trappen naar het souterrain zoals hierboven en de boven liggende verdiepingen. Vanuit deze hal is de keuken bereikbaar, toilet en een kantoor. Maar bovenal de ruime woonkamer. Door de hoge ligging van deze woonverdieping heeft de woonkamer een prachtig uitzicht over de aan de overzijde van de vaart gelegen boomgaard. U kunt zich voorstellen wat voor uitzicht dit in het voorjaar met zich mee brengt.
De volgende verdieping is ingericht met vier slaapkamers en een ruime badkamer. Eveneens bevindt deze verdieping zich in de afbouwfase en is nagenoeg klaar. De zolderverdieping is bereikbaar middels vlizo-trapverbinding.

In de loods is een betonvloer gestort en er is tevens een verdieping waarin een uitgebreide bedrijfskantine is gehuisvest met aparte keuken, zitkamer en kantoor. De loods heeft een ruime overheaddeur met een daarnaast gelegen inloopdeur. Hiernaast is het trappenhuis gelegen met toiletvoorziening. Van hieruit toegang naar het woongedeelte en de bedrijfskantine.

Het terrein is grotendeels verhard met klinkers en gelegen aan het water met aanleigstijger

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Perceel
873 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, landelijk gebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kade 8

€ 435.000 k.k.