Groesweg 52 5993 NN Maasbree

€ 875 /mnd

Omschrijving

Te huur:

Nieuw gerealiseerde bedrijfsruimte onderverdeeld in 2 ruimtes van 250m2 met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de linkerzijde van het pand is nog een stuk buitenterrein beschikbaar. De bedrijfsruimte is gerealiseerd op de hoek Groesweg/Wattstraat en gelegen op bedrijventerrein "De Schor" te Maasbree. Op korte afstand van Venlo en op- en afritten van de snelwegen A67 en A73 gelegen.
De huurprijs voor de 2 gezamenlijke bedrijfsruimtes bedraagt € 1750,-.

Indeling:
De geïsoleerde bedrijfsruimte (groot: 45m bij 16m) is voorzien van 3 overheaddeuren (afmeting: 4.6 bij 4.5m), waarvan 1 aan de voorzijde van het gebouw en 2 aan de Wattstraat zijde. Tevens is de ruimte voorzien van een grote lichtstraat. Hierdoor is er in de gehele bedrijfsruimte voldoende daglicht.

Doordat de bedrijfsruimte zeer recentelijk is gerealiseerd en nog niet geheel is verhuurd, kan rekening worden gehouden met specifieke wensen van een toekomstige huurder. Dit kan consequenties hebben voor de huurprijs.

Bestemming: Bedrijventerrein -1

De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

-bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke zijn opgenomen in milieucategorie 1 t/m 2 van de 'Lijst van bedrijfsactiviteiten' (bijlage 1 bij de regels), groothandelsbedrijven, en/of daarmee naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten;
- ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3', uitsluitend bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke zijn opgenomen in milieucategorie 1 t/m 3 van de 'Lijst van bedrijfsactiviteiten' (bijlage 1 bij de regels), groothandelsbedrijven, en/of daarmee naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten;

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 875 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
480 m²
Bedrijfshal oppervlak
480 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Groesweg 52

€ 875 /mnd