Groesweg 12 A 5993 NN Maasbree

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie gelegen bedrijfs-/opslagruimte in een enkele jaren geleden gebouwd bedrijfspand. In totlaa zijn er drie afzonderlijke bedrijfshallen in het pand gerealiseerd. Het pand ligt op bedrijventerrein “De Schor” te Maasbree op korte afstand van Venlo en op- en afritten van de snelwegen A67 en A73.

Bedrijfsruimte - Groesweg 12-A (ca. 262 m²):
Deze ruimte is toegankelijk via de zijkant en beschikt over een grote elektrisch bedienbare rolpoort (ca. 5.0 mtr breed en 4.2 mtr hoog). Het pand is voorzien van een vlakke betonvloer, dak en wanden zijn geïsoleerd. De bedrijfsruimten zijn voorzien van een eigen meterkast met elektra-, gas- en wateraansluiting. Tevens is de ruimte aangesloten op het riool en is een internetaansluiting mogelijk. Daarnaast is er een (inpandige)wasplaats en olie- en vetafscheider.

De bedrijfsruimten hebben een hoogte van ca. 8 tot 10 meter (buitenzijde). In overleg kunnen de afzonderlijke ruimten voorzien worden van een eigen toiletvoorziening en/of heather.

Terrein:
Het terrein is geheel beklinkerd en omheind met een hekwerk en grote schuifpoort aan de voorzijde. Er zijn 2 parkeerplaatsen vóór de roldeur van de bedrijfsruimte.

Bestemming:
Het pand is multifunctioneel te gebruiken en heeft de bestemming: “Bedrijventerrein -1” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar en gelegen op het volop in beweging zijnde bedrijventerrein van Maasbree “de Schor”. Uitvalswegen naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Overige voorwaarden:
- Huurtermijn in overleg;
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
- Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
- Waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: jaarlijks;
- Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
262 m²
Bedrijfshal oppervlak
262 m²
Perceel
1.810 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Groesweg 12 A

€ 1.450 /mnd