Galjoenweg 77 6222 NT Maastricht

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

Dit goed onderhouden bedrijfscomplex bestaat uit een tweetal onderling verbonden bedrijfshallen en aangrenzende kantoren. De bedrijfshallen zijn thans volledig ingericht voor de metaalverwerkende industrie en beschikken o.a. over 2 overheadpoorten, kraanbanen, krachtstroom, heaters en een ringleiding voor perslucht en diverse gassen. Tevens is er uitgebreide een was-/doucheruimte voorzien.
De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, airco en databekabeling.

LIGGING
Beatrixhaven is het grootste bedrijventerreinen van Maastricht en is geschikt voor gemengde en zwaardere bedrijvigheid. Er is een gezonde vraag naar bedrijfsruimte voor zowel overwegend logistieke toepassingen als ook voor productie. Hierdoor wordt het bedrijventerrein ook gekenmerkt door een mix van lokaal en internationaal opererende ondernemingen.
Bedrijventerrein Beatrixhaven is zeer goed bereikbaar over de weg (directe aansluiting op A2/E25, spoor en middels een eigen binnenhaven.

METRAGE
- Totaal circa 1.405 m² BVO bedrijfsruimte, verdeeld over 2 hallen (ca. 1.000 m²
en ca. 405 m²)
- Diverse kantoor-, magazijn- en secundaire ruimten op de begane grond (totaal
circa 220 m²)
- Kantine, archief- en opslagruimte op 1e verdieping (ca. 195 m²)

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming ‘Bedrijventerrein-1 (art. 4) binnen het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Beatrixhaven. Het vestigen van bedrijfsactiviteiten binnen de categorie 4.1 tot en met 5.1 is op deze locatie rechtstreeks toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht

VRAAGPRIJS
€ 595.000,- kosten koper.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
Oplevering is mogelijk als zijnde leeg en vrij van huur óf in verhuurde staat, waarbij de huidige gebruiker per datum notarieel transport een huurovereenkomst zal aangaan voor een initiële periode van 5 jaar tegen een jaarlijkse huurprijs van
€ 60.000,- per jaar exclusief BTW.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Een bodemonderzoeksrapportage van de betreffende locatie is op aanvraag beschikbaar ter inzage.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 635.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
1.625 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.405 m²
Kantoor oppervlak
220 m²
Perceel
2.034 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Galjoenweg 77

€ 595.000 k.k.