Bogaardenstraat 41 A 6211 SN Maastricht

€ 650 /mnd

Omschrijving

Bedrijfs-/opslagruimte op prima locatie in het Maastrichtse stadscentrum. Dit object is gelegen in het Statenkwartier; de directe omgeving van het Vrijthof, de Markt en de historische binnenstad van Maastricht die zich dan ook op loopafstand bevinden.

De begane grond biedt ca. 70 m² casco bedrijfs- of opslagruimte met toilet. Tevens is hier de toegang naar het souterrain (ca. 50 m²).
Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich de binnenplaats (ca. 73 m²), zeer geschikt voor opslag/stallen van voertuigen of voor gebruik als tuin.

LIGGING
Het Statenkwartier, waar trendy en monumentaal uitstekend samengaan, is met de ontwikkeling van het Sphinxkwartier volop in ontwikkeling en daardoor getransformeerd tot een eigentijdse woon- en cultuurwijk én een zeer geliefde buurt in het monumentale centrum van Maastricht. Culturele voorzieningen, wonen en winkelvoorzieningen op loopafstand; deze buurt biedt het allemaal. Een ideale locatie voor de creatieve ondernemer met een passend plan binnen deze mix van authentieke winkeltjes, kunstgalerijen en horeca. De bereikbaarheid is prima; zowel met eigen als met het openbaar vervoer.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de directe nabijheid van het pand (openbaar, vergunning en/of betaald en de Q-Parkgarage Vrijthof op loopafstand).

BESTEMMING:
Centrum – Wonen (art. 17). Het object is echter tevens gelegen binnen de aanduiding Horeca-Overig Centrum (C) hetgeen mede inhoudt dat nieuwvestiging van horeca in de categorie 1 – 3 middels wijziging en/of afwijking mogelijk is. Daarbij is er omgevingsvergunning verleend voor gebruik van deze ruimte ten behoeve van opslag van (horeca-)materiaal en het stallen van oldtimers. Overig gebruik, bv. detailhandel, behoeft daarbij toestemming van de gemeente. Huurders dienen hun beoogde gebruik te allen tijde zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan en zijn zelf verantwoordelijk voor de vereiste gebruiksvergunning(en).

HUURPRIJS
€ 650,- per maand, exclusief BTW en voorschot voor gebruik van energie en water (€ 75,- per maand).

BEZICHTIGING
Op afspraak mogelijk.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid ervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 650 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m² (in units vanaf 70 m²)
Bedrijfshal oppervlak
120 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
G 3,33

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bogaardenstraat 41 A

€ 650 /mnd