Sortieweg 47 6219 NT Maastricht

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Nette, courante, turn-key bedrijfs- en/of opslagruimte, eventueel met interne kantoren, gelegen aan de Sortieweg (bedrijventerrein Bosscherveld), uitstekend bereikbaar via het vernieuwde Noorderbrug-tracé. Bouwjaar 1995. Het object is altijd langdurig verhuurd geweest aan goede huurders die het object prima onderhouden hebben. In feite bestaat het object uit een kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen, in totaal groot ca. 950 m² bedrijfsruimte en eventueel maximaal 464 m² kantoorruimte. Het object beschikt verder nog over ca. 150 m² buitenruimte (zijkant object, vrijwel volledig omheind). Het beklinkerde voorterrein dient als parkeerterrein. Verder is er schuin tegenover het bedrijfsobject een riant parkeerterrein aanwezig (gemeentegrond/gemeenschappelijk gebruik).

Er zijn zadeldaken van toepassing. Goothoogte bedraagt ca. 5.5 m¹ en ca. 7.5 m¹ nokhoogte. De twee aanwezige overheaddeuren zijn ca. 4.5 m¹ breed en ca. 4.2 m¹ hoog. Er is in principe een vrije overspanning per compartiment van toepassing (staalconstructie), met enkele stalen pilaren onder de goten. De vloeren zijn vloeistof kerend, gedilateerd en monolithisch afgewerkt. Krachtstroom, gasheaters, lichtstraten, alarm- en brandmeldinstallatie, steens borstwering van een meter en tl-verlichting is aanwezig. Verder is het object goed geïsoleerd.

De kantoren zijn (deels) voorzien van airco, hebben voldoende daglicht, kabelgoten inclusief UTP bekabeling en stopcontacten, systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen, patchkast, conventionele verwarming (plaatradiatoren) en hebben deels linoleum vloerafwerking, deels projecttapijt.

Het object is courant en vormt voor menig ondernemer een ideale uitvalsbasis voor een gezonde bedrijfsvoering!

* Op termijn uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar van ca. 1.000 m² (derde hal).

BEREIKBAARHEID :
Bedrijventerrein Bosscherveld heeft door de aanleg van het vernieuwde Noorderbrug-tracé een infrastructurele facelift ondergaan. Er is een nieuwe verbindingsweg (Belvédèrelaan) tussen de Noorderbrug en Brusselseweg gecreëerd. Tevens is er op het bedrijventerrein recent de grootste Praxis-bouwmarkt van Nederland geopend. De op- en afrit van de autosnelweg A2 met optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76), alsmede Eindhoven / Antwerpen / Brussel is op tien autominuten bereikbaar.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Bedrijfsruimte - ca. 950m²
beschikbaar vanaf ca. 475 m²

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn op het voorterrein voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Ook biedt de openbare weg meer dan voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Bosscherveld-Noord”, vastgesteld op 18-06-2013, bestemd als “bedrijventerrein” met de functieaanduidingen “bedrijf tot en met categorie 3.2” en “specifieke vorm van bedrijventerrein – e”.

Toegestaan is/zijn:
bedrijven of inrichtingen zoals bedoeld in artikel 5 lid 1.2 en artikel 5 lid 1.3;
productie gebonden opslag;
bedrijfsgebonden kantoren.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende staat van bedrijfsactiviteiten is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
EUR 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.390 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
950 m² (in units vanaf 475 m²)
Bedrijfshal oppervlak
950 m²
Vrije hoogte
7,5 m

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sortieweg 47

€ 45 /m²/jaar