Brieltjenspolder 18 4921 PJ Made

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsunit met bedrijfshal, kantoorruimte/magazijn en twee parkeerplaatsen.

Situering
De multifunctionele bedrijfsunit is gelegen aan de Brieltjenspolder op bedrijventerrein “Brieltjenspolder”, ten zuidwesten van de kern van Made. Het bedrijventerrein is gelegen langs de autosnelweg A59. Bedrijventerrein “Brieltjenspolder” is in de jaren '90 gerealiseerd en heeft een oppervlakte van ca. 11 ha. Het is een hoogwaardig bedrijventerrein met een zeer representatieve uitstraling en een goede bereikbaarheid.

Binnen drie autominuten bevindt u zich op de A59. Tevens liggen de A16 (Rotterdam/Antwerpen/knooppunt Zonzeel) en de A27 (Breda/Utrecht/Den Bosch/knooppunt Hooipolder) op enkele kilometers afstand. Een perfecte uitvalsbasis voor uw onderneming. De Randstad en handelssteden zoals Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven zijn uitstekend bereikbaar.

De bedrijfsunit
De multifunctionele bedrijfsunit is gebouwd omstreeks 2001 en is gehuisvest in een bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunit heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 245 m², begane grondvloer (24,75 m¹ breed x 9,93 m¹ diep). De mogelijkheid is aanwezig om de ruimte gedeeltelijk als bedrijfsruimte en/of kantoorruimte te gebruiken en is naar eigen invulling in te delen.

Op de begane grond bevinden zich de entree, de kantine, 3 kantoren, hal met douche, toilet en urinoir en het dames en heren toilet.

Bouwaard
De bedrijfshal (ca. 245 m²), hoogte ca. 7 m¹, is voorzien van een vloeistofdichte gevlinderde betonvloer, opgetrokken uit een vrij overspannen staalconstructie en stalen spanten. De bedrijfsunit heeft een overheaddeur (5,0 m¹ breed x 4,6 m¹ hoog). De hal is voorzien van:

- 2x TL lichtstraat
- Meterkast: 9x 220V, 9x 380V, 3x 125 Amp. (meterkast hal), 3x 40 Amp.
- Cv-combiketel (Remeha Calenta)
- Wandcontactdozen (220V & 380V)
- Alarminstallatie met camerabeveiliging
- Brandmeldinstallatie

Begane grond
De gezamenlijk entree is afgewerkt met een tegelvloer, behang als wandafwerking, systeemplafond en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De hal aan de achterzijde van het gebouw is afgewerkt met een tegels als wand- en vloerafwerking en een systeemplafond. De hal geeft toegang tot een volledig betegeld toilet met staand closet, een volledig betegelde douche, een urinoir en een dubbele wastafel. Tevens is het mogelijk een ruimte in te richten als pantry.
Het magazijn/ kantoorruimte is afgewerkt met een tegelvloer, behang als wandafwerking en een systeemplafond.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Bedrijfshal oppervlak
250 m²
Perceel
310 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brieltjenspolder 18

€ 1.500 /mnd