Holstraat 33 6269 AW Margraten

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Recent gerenoveerde bedrijfshal met entresolvloer, werkplaats, kantine en kantoor en een functioneel buitenterrein, gelegen op een goede zichtlocatie nabij de Rijksweg (N278 / Maastricht-Aken). Het object is gerealiseerd in 1988 en recentelijk vernieuwd, is bijzonder goed onderhouden en heeft een representatief karakter.
De bedrijfsruimte is ca. 650 m² groot en leent zich uitstekend voor opslagdoeleinden. De hal is o.a. voorzien van twee elektrische overheaddeuren, lichtdoorlatende dakpanenelen, LED verlichtingsunits en krachtstroom. Daarnaast is er nog een entresolvloer van ca. 75 m² groot. Het buitenterrein aan de voorzijde van de hal is volledig omheind.
Verder is er een werkplaats + wc groot ca. 30 m² en een kantine groot ca. 25 m². aanwezig. Ook is er nog ca. 65 m² kantoor aanwezig.

Het object is gelegen in Margraten, een plaats in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het ligt op een centrale zichtlocatie op Bedrijventerrein Aan de Fremme in Margraten. De Rijksweg (N278) Maastricht-Aken verbindt verschillende afzetgebieden in binnen- en buitenland. Luik en Aken zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
Het bedrijventerrein Aan de Fremme herbergt vele bedrijven in uiteenlopende sectoren waaronder: bouw, constructie, industrie, automotive, land- en tuinbouw, IT, leisure, milieu- en groenvoorziening.
Bereikbaarheid:Per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Maastricht en Gulpen stoppen binnen loopafstand.

Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte (v.v.o.)
Begane grond - bedrijfsruimte - ca. 650 m²
Begane grond - werkplaats/kantine - ca. 55 m²
Begane Grond - kantoren/receptie - ca. 65 m²
1ste verdieping - entresol - ca. 75 m²

Totaal ca. 850 m²

Parkeren:
Op eigen buitenterrein is er ruime parkeergelegenheid en meer dan voldoende rangeer- en manoeuvreerruimte voor vrachtwagencombinaties.

Huurgegevens:
Huurprijs: € 3.000,- per maand, te vermeerderen met btw.
Huurtermijn: In overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemminsplan ‘Bedrijventerrein Aan de Fremme -2013’ vastgesteld op 28 mei 2013, bestemd als ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding’ bedrijf tot en met categorie 3.2’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.
Opleveringsniveau:
Lichtdoorlatende dakpanelen, (extra brede) overheaddeuren, afgesloten terrein;
Inbouwarmaturen met LED, uitgebreid alarmsysteem en krachtstroom.

Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
850 m²
Bedrijfshal oppervlak
850 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Holstraat 33

€ 3.000 /mnd