Expansie 42 8316 GA Marknesse

€ 950.000 k.k.

Omschrijving

Te koop Botenloods aan Expansie 42 te Marknesse

Op het bedrijventerrein van Marknesse staat deze botenloods, bestaande uit kantoorruimte, kantine, toiletten, douche, overdekte botenloods, aanlegsteiger en verhard buitenterrein. Vanuit het pand vaart u zo de Marknesservaart op. Deze heeft een vaarverbinding naar het IJsselmeer, Zwarte Meer en De Wieden/ Weerribben. Het pand is in totaal ca. 2.400 m² en is gelegen op een perceel van 7.266 m² De botenloods waar ca. 1.800 m² aan boten kunnen liggen die gedurende het gehele jaar veilig en droog binnen liggen en waar aan gewerkt kan worden.

Oppervlakte
Het pand is in totaal ca. 2.400 m² (ca. 80 x 30 meter) begane grond en ca. 200 m² verdieping. Het watergedeelte is ca. 1.800 m².
Goothoogte ca. 5.35 meter, nokhoogte ca. 8.00 meter en elektrische
overheaddeur van 6 x 6.60 meter en aan de achterzijde waterkant.

Ligging
Het geheel is gelegen op het bedrijventerrein van het woondorp Marknesse. Aan de doodlopende weg de Expansie zijn meerdere woon- werkeenheden gelegen. Marknesse is één van de 11 dorpen in de Noordoostpolder en telt zo’n kleine 3.800 inwoners en is daarmee na Emmeloord de grootste plaats. Marknesse is ten oosten gelegen van Emmeloord en kenmerkt zich als een écht woondorp. Dit betekent dat het veel voorzieningen biedt, zoals een grote supermarkt (Jumbo), kapsalons, café- /restaurant, snackbar en andere horecagelegenheden, meerdere basisscholen, peuterspeelzaal en voldoende sportverenigingen. Marknesse en haar inwoners staan bekend als een actieve en hechte gemeenschap met vele verenigingen waar jaarlijks diverse dorpsactiviteiten plaatsvinden en leuke sportevenementen worden georganiseerd zoals de autocross, Henk tot Henkloop, steppen race e.d.
Door de gunstige ligging is Emmeloord, het “oude land” met zijn diverse watersportmogelijkheden, het waterloopbos, dierenpark Meerzo en het unieke Netl park dichtbij. Dankzij de autosnelwegen A6 en N50 zijn plaatsen als Lelystad, Almere, Amsterdam, Zwolle en Leeuwarden gemakkelijk en goed bereikbaar. Marknesse beschikt bovendien over een busstation met goede busverbindingen.

INDELING
Begane grond
Entree/hal, trapopgang, meterkast, kantoor, kantine met aanrecht, bergkast, kantoor met bergkast. Vanuit hal bereikbaar een toiletgroep (m/v) en een sanitair groep met douche. Water met inpandige steiger.

Verdieping
Boven hal met diverse kantoren voorzien van keukenblokken, doucheruimte, toilet, ruimte met 2x CV- ketels + afzuiging en overloop aan de binnenkant.

Bouwaard
Staalconstructie opgetrokken, gevels van stalen sandwichpanelen, kunststof kozijnen, stenen borstwering kantoorgedeelte, betonnen vloeren. Erf: klinkers, asfalt en grasveld; deels hekwerk en schuifpoort. Verder een aanlegsteiger aan het water.

Parkeren
Op het terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Ligging
Ligging van het pand in Blokzijl is zeer gunstig, ca. 15 km naar Emmeloord, snelweg A6 en ca. 15 km naar Steenwijk A32.

Bestemming
Enkelbestemming: bedrijventerrein-3. Wonen is hier niet toegestaan.

Verhuur
In de botenloods liggen diverse boten die liggeld betalen, dit kan eventueel overgenomen worden. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Vraagprijs
€ 950.000,-- k.k.

Oplevering
In overleg.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
2.600 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.600 m²
Perceel
7.266 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en aan vaarwater

Omgeving

Marknesse-bedrijventerrein, Marknesse

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Expansie 42

€ 950.000 k.k.