• Verkocht onder voorbehoud

Homoetsestraat 3 b 4021 HG Maurik

Prijs op aanvraag

Omschrijving

OBJECT:
Het object betreft een grootschalig industrieel / logistiek complex bestaande uit 4 bouwdelen. Het object is in totaal circa 44.743 m² v.v.o. groot en is gelegen op een grootschalige kavel van 74.663 m². Het object kan onderverdeeld worden in circa 30.273 m² bedrijfsruimte, 13.106 m² tussenvloeren en 1.364 m² kantoorruimte.

Het object is in meerdere fasen gebouwd waarbij de 1e fase dateert uit 1960. In 1970 en 1985 hebben er grootschalige uitbreidingen plaatsgevonden.

De vrije hoogte van de 1e fase betreft circa 4 meter, de 2e fase heeft een vrije hoogte van circa 7 meter en de 3e fase circa 11 meter. Het grootste gedeelte van het gebouw is voorzien van een sprinklerinstallatie, daarnaast beschikt het object in totaal over 54 loadingdocks en overheaddeuren.

Het object is gelegen op een grootschalige kavel van bijna 7,5 hectare. De kavel biedt hierdoor zeer veel mogelijkheden, te denken valt aan een grootschalige uitbreiding van het bestaande object of een algehele nieuwbouw van een modern logistiek centrum.

Voor het grootste deel van de kavel geldt een maximale bouwhoogte van 15 meter en een bebouwingspercentage van deels 80% en deels 70%.

LOCATIE:

Het object is gelegen in Maurik in de provincie Gelderland. Maurik heeft circa 26.500 inwoners en ligt circa 7 kilometer ten noorden van de logistieke hotspot Tiel. Tiel en Maurik zijn zeer centraal gelegen in Nederland waardoor de bereikbaarheid uitstekend is naar bijna elke stad of gebied in Nederland.

De ligging biedt een tal van voordelen: de rivier de Waal, de A2, de A15 en de Betuwelijn zorgen voor een uitstekende verbinding met de rest van Nederland en aangrenzende landen. De containerterminal in het nabij gelegen Medel (Tiel) biedt de mogelijkheid voor overslag van containers van water naar land en andersom.

Tiel is in 2020 verkozen tot logistieke hotspot nummer 7, het object in Maurik is daarom een zeer interessante propositie mede door het gebrek aan grootschalige objecten en bouwkavels in de regio. In de regio zijn veel toonaangevende
(logistieke) bedrijven gevestigd zoals DHL, H&M, Kingspan, LIDL, Vonk en Co, Kranendonk en Simon Loos.

Vanaf Maurik zijn de volgende plaatsen eenvoudig te bereiken:
Amsterdam: circa 78 km
Rotterdam: circa 82 km
Nijmegen: circa 41 km
Venlo: circa 105 km
Antwerpen: circa 132 km
Düsseldorf: circa 154 km

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Kernen Buren(vastgesteld 25-05-2013)
Enkelbestemming: Bedrijventerrein
Dubbelbestemming: Archeologie 4
Functieaanduiding: Bedrijf tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: Specifieke vorm van bedrijf (uitzondering bouwhoogte)

Bebouwingspercentage: 80% (voorzijde kavel) en 70% (overig) Maximale bouwhoogte: 10 meter(voorzijde kavel) en 15 meter (overig)

Voor meer informatie:

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente / Sectie / Nummer / Oppervlakte (in m²)
Maurik / L / 1473 / 27.263
Maurik / L / 1476 / 2
Maurik / L / 2595 / 1.185
Maurik / L / 2611 / 46.213

TOTAAL 75.663

VERKOOPPROCES:
De verkoop vindt plaats via een onderhands verkoopproces ondersteund door een online dataroom (iRooms). Voor toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Op verzoek kunnen kandidaten toegang krijgen tot de digitale dataroom, waarin alle relevante documentatie van de propositie is opgenomen.

Er worden bezichtigingsmomenten ingepland, waarbij geïnteresseerden persoonlijk worden rondgeleid.

De verkoop vindt plaats op basis van ”as is, where is” met beperkte garanties vanuit verkoper. Er worden diverse onderzoeken ter beschikking gesteld aan mogelijke kopers. Het staat kandidaat kopers vrij om zelf aanvullende onderzoeken uit te laten voeren doormiddel van een due diligence procedure.

Bijkomende kosten die tijdens het verkoopproces gemaakt worden, zoals een due diligence onderzoek, juridisch en fiscaal advies, zullen door de potentiële kopers gedragen worden. Cushman & Wakefield handelt exclusief als adviseur van haar opdrachtgever. Potentiële kopers zullen geen courtage of andere aan de verkoop gelieerde kosten verschuldigd zijn aan Cushman & Wakefield.

Vraagprijs / aanvaarding
De vraagprijs van de propositie is op aanvraag beschikbaar. Momenteel is het object nog in gebruik, aanvaarding in overleg met verkoper. De verwachting is dat het complex uiterlijk medio 2021 leeg opgeleverd wordt door de huidige gebruiker.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
44.743 m²
Bedrijfshal oppervlak
43.379 m²
Kantoor oppervlak
1.364 m²
Perceel
74.663 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Homoetsestraat 3 b

Prijs op aanvraag