Doejenburg 144 4021 HR Maurik

€ 1.000 /mnd

Omschrijving

10 IN AANBOUW ZIJNDE RUIM OPGEZETTE BEDRIJFSUNITS MET 3 PARKEERPLAATSEN TE HUUR!

Unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een nieuw te bouwen pand aan de Doejenburg II in Maurik. Gelegen op een jong en groeiend industrieterrein. Het gebouw is ruim opgezet heeft een moderne uitstraling, is naar behoefte in te delen en wordt conform de huidige maatstaven gebouwd.

In totaliteit bieden wij hier 10 bedrijfsunits aan in twee varianten. De eerste variant (Unit A, B) heeft een ruim oppervlakte van circa 92 m² op de begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De tweede variant (Unit C t/m J) heeft een oppervlakte van circa 88 m² op de begane grond en een halve verdiepingsvloer van circa 44 m². Iedere bedrijfsruimte kan nog naar eigen wens afgewerkt worden, dit in overleg met de eigenaar. De units worden voorzien van een elektrisch bedienbare senctionaaldeur, een aparte loopdeur en ramen op de verdieping.

INDELING:
Unit A + B:
Statige units op de kopkant van de hal zijn op het Oosten gelegen. Er is een overhead deur van 4 meter breed aanwezig. Vanuit de loopdeur zit direct de trap naar de verdiepingsvloer met daar onder de mogelijkheid voor een toilet. De oppervlakte van de begane grond van deze units zijn circa 92 m² BVO. De verdiepingsvloer van circa 91 m², is nog volledig in te delen naar eigen inzicht en is voorzien van ramen aan twee zijdes.

Unit C t/m J:
Representatieve units gelegen op het Noorden en Zuiden. Er is een overhead deur van 4 meter aanwezig. Direct vanuit de loopdeur zit de trap naar de verdiepingsvloer met daar onder de mogelijkheid voor een toilet. De oppervlakte van de begane grond van deze units zijn circa 88,5 m² BVO. De verdiepingsvloer van circa 44 m² is nog volledig in te delen naar eigen inzicht en is gelegen aan de voorkant van de unit.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Er komt een brede weg vanaf de entree tot het einde van het pand naar de nog te realiseren straat aan de andere kant van het perceel.
- De units worden casco opgeleverd, extra aanpassingen op verzoek van huurders zijn mogelijk. * De bouwtekeningen dienen voor de vergunning aanvraag, enkele ingetekende zaken (zoals kantoren, pantry en het toilet) zijn geen onderdeel van de casco levering. *
- Er is rekening gehouden met voldoende stroom en waterpunten in de unit.
- De unit is voorbereid voor het kunnen leggen van vloerverwarming op de begane grond, hierdoor kan er niet geboord worden in de vloer.
- Units A + B van circa 184 m², gelijk verdeeld over de begane grond en eerste etage.
- Units C t/m J van circa 132 m² b.v.o., waarvan 88 m² op de begane grond en 44 m² op de verdieping.
- Vloerbelasting begane grond max 1500 kg/ m².
- Vloerbelasting verdiepingsvloeren max 250 kg/ m².
- Elektrisch bedienbare senctionaaldeur van 4 m breed en 3,45 m hoog.
- Per unit zijn er 3 gepersonaliseerde parkeerplaatsen.
- Er is een mogelijkheid om per parkeerplaats een laadstation voor een elektrische auto te realiseren.
- Op het bedrijvenpark is een parkmanagement actief waardoor de kwaliteit van het bedrijventerrein blijft gewaarborgd. Als eigenaar/gebruiker wordt men automatisch lid van het parkmanagement.

BESTEMMINGSPLAN:
Het bestemmingsplan ‘Kernen Buren, derde herziening', onherroepelijk vastgesteld in 2018. Locatie bestemming ‘bedrijventerrein’, bedrijven tot en met categorie 3.2.
Maximale bouwhoogte 12 meter, maximaal bebouwingspercentage 80%
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Buren.

PARKEREN:
Per unit zijn er 3 parkeerplaatsen aanwezig. De parkeerplaatsen worden gepersonaliseerd zodat het duidelijk is welke parkeerplaats bij welke unit/ welk bedrijf hoort. Er zijn daarnaast voorbereidingen getroffen voor het realiseren van elektrische laadpalen.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein ‘Doejenburg’ is de gelegen tussen Maurik en Eck en Wiel en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten). Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

PRIJS:
Unit A - B : € 1.500,- per maand
Unit C - J : € 1.000,- per maand
De prijzen zijn exclusief BTW, servicekosten en de kosten voor het parkmanagement.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- De units worden casco opgeleverd.
- Verwachting van oplevering is eind januari 2022.
- Aanvaarding in overleg en na gunning van de opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
179 m² (in units vanaf 135 m²)
Bedrijfshal oppervlak
135 m²
Kantoor oppervlak
44 m²
Vrije hoogte
36 m
Vrije overspanning
7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Doejenburg 144

€ 1.000 /mnd