Duurzaamheidsring 4231 EX Meerkerk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op een fantastische zichtlocatie vanaf rijksweg A27 heeft u een unieke mogelijkheid tot het laten realiseren van bedrijfshuisvesting op maat! Bij de uitvoering zal voor wat betreft duurzaamheid, architectuur en materiaalgebruik worden aangesloten bij het reeds gerealiseerd object.
Op een kavel van ca. 3.100 m² zijn diverse mogelijkheden tot het realiseren van een duurzaam bedrijfs-/kantoorgebouw op maat. Langs de brede waterweg wordt de voorgevel tot aan het water gerealiseerd, waarmee de krachtige ontwerpen extra opvallen.

Er zijn door de ontwikkelaar reeds enkele ontwerpen gemaakt, welke de leidraad kunnen vormen voor nader overleg. Uw wensen en afmeting kunnen worden vertaald naar het maatwerk bedrijfsgebouw, geheel passend bij úw onderneming!
Op de tekeningen in de brochure zijn deze voorbeeld impressies en plattegronden weergegeven. Alle afmetingen zijn slechts indicatief, het formaat bedrijfs-/kantoorruimte wordt in overleg met u bepaald.

Graag maken wij met u een afspraak om vrijblijvend uw wensen te inventariseren en zo de eerste stap te zetten naar uw volgende bedrijfspand. Belt u ons voor een afspraak? (0183) 30 40 50.

Locatie
De te bouwen objecten liggen direct langs rijksweg A27 op een fraaie zichtlocatie. Op zeer korte afstand bevinden zich de op- en afritten van deze rijksweg.
Vanaf deze op- en afritten zijn knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15/A27) en knooppunt Everdingen (rijkswegen A27/A2) binnen 4 respectievelijk 6 autominuten bereikbaar.
In de omgeving van het gebouw zijn diverse moderne bedrijfsgebouwen gerealiseerd, het betreft een fris, ruim opgezet en modern bedrijventerrein.

Parkeren
Bij elk object worden per huurder gereserveerde aangelegd, op het eigen (afgesloten) terrein. Dit terrein is omsloten door water en een hekwerk. Veiliger kan niet!

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Eilandlocatie Meerkerk 4” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein – Meerkerk - 4’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.

Bouwkundig
- opbouw staalconstructie
- betonnen (verdiepings)vloeren v.v. vloerverwarming
- gevels uitgevoerd in metaal
- aluminium gevelkozijnen voorzien van isolerende beglazing
- geïsoleerd staaldak voorzien van PVC dakbedekking
- duurzame en zeer energiezuinige installaties
- brandbestrijdingsmiddelen en vluchtdeuraanduiding
- brandmeldinstallatie

Voorzieningen/installaties
Het voorzieningenniveau zal in overleg tussen huurder en verhuurder worden bepaald. Daarbij kan worden gedacht aan volledig ontzorgen en turn-key opleveren, tot en met het tapijt aan toe. Maar ook de meer casco uitvoering van het object, waarbij huurder zelf de inrichting verzorgt, is mogelijk.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen de wensen en mogelijkheden worden verkend. Aansluitend zullen met architect en aannemer aanvullende vervolggesprekken en plaatsvinden, zodat alles naar wens van huurder en verhuurder zal worden gerealiseerd. Tussentijds zal via onderhoud tussen alle partijen de bouwwerkzaamheden worden gemonitord.

Voor een indruk hoe het bouwproces verloopt en hoe gebouw A reeds is gerealiseerd, nodigen wij u graag uit voor een bezichtigingsronde in kantoor-/bedrijfsgebouw A. Dit object is – behoudens het kantoorpenthouse - in gebruik bij Bystronic Benelux BV.

Huurprijs
Afhankelijk van de totale investering door verhuurder te bepalen.

Nadere informatie
Graag maken wij met u een afspraak om vrijblijvend uw wensen te inventariseren en zo de eerste stap te zetten naar uw volgende bedrijfspand. Belt u ons voor een afspraak? (0183) 30 40 50.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
1.802 m² (in units vanaf 806 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.202 m²
Kantoor oppervlak
600 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m