Tolstraat 26 4231 BC Meerkerk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Tolstraat 26 - Meerkerk | Tweetal opslagruimtes nabij het centrum van Meerkerk.

ALGEMEEN
Aan de achterzijde van Tolstraat 26, direct aan de Kleine Kanaaldijk bieden wij u deze twee nette opslagruimtes aan. Opslagruimte 1 heeft een oppervlakte van circa 72 m2 en beschikt over een sectionaaldeur aan de voorzijde, direct aan de Kleine Kanaaldijk. Opslagruimte 2 heeft de toegangsdeur aan de zijkant, wat eveneens een sectionaaldeur betreft. Deze heeft een totale oppervlakte van ca. 50 m2 en beschikt over een keuken/toilet. De opslagruimtes zijn ideaal voor de kleine zelfstandige ondernemer.

STERKE PUNTEN
- Centrale ligging
- Betaalbaar
- Praktische ruimte
- Verlicht, verwarmd en voorzien van elektra

OPPERVLAKTEN
- Opslagruimte 1 ca. 72 m2 VERHUURD
- Opslagruimte 2 ca. 50 m2
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
De opslagruimtes zijn gesitueerd in een voormalige garage, aan de voorzijde bevindt zich het kantoor van uitvaartcentrum “de Stilte”. Aan de achterzijde zijn deze tweetal opslagruimtes gesitueerd. Het gebouw is in 1978 opgetrokken middels gemetselde gevels en een staalconstructie. Het dak betreft een plat dak, afgewerkt met bitumen dakbedekking. De scheidingswanden zijn opgetrokken middels een houten skelet met aan beide zijden OSB-platen, voorzien van tussenliggende isolatie. In overleg is nadere afwerking mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Verlichting
- Elektrapunten
- Sectionaaldeur
- Lichtstraat

PARKEREN EN TERREIN
Aan de achterzijde is de mogelijkheid om te parkeren, aan de zijkant is er ruimte om het pand in te manoeuvreren. Wel dienen hier de achtergelegen panden bereikbaar te blijven.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Centrumbestemming, opslagmogelijkheden behoren tot de gebruiksmogelijkheden, bedrijfsactiviteiten in overleg.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De opslagruimtes zijn gesitueerd nabij het centrum van Meerkerk en zijn bereikbaar via de Kleine Kanaaldijk. Op korte afstand bevinden zich de voorzieningen van de dorpskern van Meerkerk. Binnen enkele minuten is de rijksweg A-27 bereikbaar.

KADASTER
Meerkerk – Perceelnummer 3883 & 3902 –

HUURPRIJS
Opslagruimte 1: € 375,-- per maand, exclusief btw
Opslagruimte 2: € 375,-- per maand, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn van toepassing

AANVAARDING
Medio 3e kwartaal 2020 beschikbaar

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dienen door huurder middels een voorschot voldaan te worden aan verhuurder.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
122 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
122 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tolstraat 26

Huurprijs op aanvraag