Weerterveld 51 6231 NC Meerssen

€ 415.000 k.k.

Omschrijving

Op het goed bereikbare bedrijventerrein Weerterveld is dit modern afgewerkte (bouwjaar 2001) bedrijfspand gelegen. Het pand voorziet in een ruime bedrijfshal met een vrije hoogte van circa 6,50 m, kantoorruimte aan de voorzijde en diverse ruimten zoals magazijn, archief en toiletten.

Parkeren
Aan de voorzijde van het pand zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.
Het omheinde buitenterrein dient gemeenschappelijk te worden gebruikt met de bedrijven die gevestigd zijn aan Weerterveld 47 en 49.

Bestemmingsplan
Het object kent de bestemming ‘Bedrijventerrein’ binnen de vigerende beheersverordening ‘Kernen Meerssen’. Binnen de huidige bestemming is het vestigen van bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4 van de bijbehorende 'Toegesneden lijst van bedrijfstypen' toegestaan. Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Meerssen.

Indeling
Bedrijfsruimte
Op de begane grond beschikt het pand over een bedrijfshal van circa 280 m² VVO met een vrije hoogte van circa 6,50 m.
Middels een vaste trap is er toegang tot een entresol, welke voorziet in een additionele opslagruimte van circa 72 m².
Kantoorruimte
Vanuit de entree is er toegang de grote kantoorruimte op de begane grond. Tevens is zijn er op de begane grond toiletten,
een pantry, kantine en archiefruimte beschikbaar. De ruimten aan de voorzijde van het pand hebben een totale oppervlakte van circa 160 m² VVO.
Op de 1e verdieping is er een spreekkamer beschikbaar en is er tevens toegang tot de bedrijfshal.

Voorzieningen
De kantoren zijn voorzien van een modern afwerkingsniveau met onder andere systeemplafonds met inbouwarmaturen, strakke wand- en vloerafwerking en airco.
De bedrijfsruimte is voorzien van één overheadpoort, betonvloer, lichtstraten, heater en krachtstroomaansluiting.

Het pand beschikt over een energielabel A.

Ligging
Het kleinschalige bedrijventerrein Weerterveld is gelegen aan de rand van de gemeente Meerssen, net ten noorden van het Industrieterrein Beatrixhaven Maastricht. Op bedrijventerrein Weerterveld zijn voornamelijk lokaal opererende bedrijven gevestigd, waaronder Haan Industrial, Rooden Landscaping, Electro Gorissen, Kura Kozijnen en Allers Bedrijfswagens.
Vanaf de autosnelweg A2/E25 beschikt het bedrijventerrein over een zeer goede bereikbaarheid en het grootste industrieterrein van Zuid-Limburg, Beatrixhaven Maastricht, ligt op enkele minuten rij-afstand.

Vraagprijs
€ 415.000,- kosten koper

Datum van oplevering
In overleg.

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Vastlegging
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Oplevering
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de
eigendomsakte.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze
laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een
bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 415.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
512 m²
Bedrijfshal oppervlak
352 m²
Kantoor oppervlak
160 m²
Perceel
800 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weerterveld 51

€ 415.000 k.k.