• Onder optie

Heldensedijk 23 5768 RK Meijel

€ 575.000 k.k.

Omschrijving

Vrijstaand multifunctioneel bedrijfsgebouw met bedrijfswoning en garage gelegen aan een doorgaande weg aan de rand van het dorp. De woning is destijds verbouwd en ingedeeld met vier slaapkamers, badkamer, keuken en een grote woonkamer. Het bedrijfsgebouw beschikt over diverse kantoorruimten en aan de achterzijde een riante magazijngedeelte met laad- en losdok.

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSGEBOUW:
Het bedrijfsgebouw is ontwikkeld voor ondernemers die prijs stellen op een groot magazijn-/opslaggedeelte met toegankelijkheid via een laad- en losgedeelte.
Doelgroep bedrijven: groothandels- en lichte productiebedrijven en kleine transport-/ distributiebedrijven met overslag, bedrijven verzamelgebouw.

OPPERVLAKTE EN KENMERKEN;
Het totaal oppervlak van het bedrijfsgebouw bedraagt ca. 1.382 m².
Kantoorruimte en toilet/cv : ca. 280 m².
Bedrijfsruimte : ca 1.102 m².
Perceeloppervlakte : 2.895 m².
Bouwperiode : 1956 / 1958 / 1968

INDELING;
Het gebouw is verdeeld over een begane grond en een verdiept gedeelte voor laden en lossen. Via de entree aan de voorzijde bereikt men de ontvangstruimte. Tevens bevinden zich hier diverse kantoor-, presentatieruimte, een pantry/kantine en een serverruimte.
Een ruime opslag- magazijnruimte is gelegen aan de rechtervoorzijde, van hieruit is tevens een toiletgroep bereikbaar en een cv ruimte.
Aan de achterzijde over de volle breedte is een groot magazijn gedeelte welke middels een laad- en losdok bereikbaar is aan de rechterzijde van het bedrijfsgebouw.

VOORZIENINGEN;
De bedrijfsruimte is in gebruik als magazijn- opslagruimte met een betonnenvloer en plafondhoogte van 3.80m. Het magazijn is o.a. voorzien van: 2 overheaddeuren, tl-verlichting en een alarm installatie.
De kantoorruimte is o.a. voorzien van vloerbedekkingen in de gang, vloerbedekking in de kantoorkamers, systeemplafonds met tl-verlichting en databekabeling, verwarming geschied middels radiatoren.

PERCEEL EN PARKEREN;
De bedrijfsruimte is geheel omheind doormiddel van een Heras hekwerk en is middels een schuifpoort aan de rechterzijde bereikbaar. Een geheel bestrate oprit naar laad- en losdok, rondom gazon waar wellicht in de toekomst parkeerplaatsen kunnen worden gerealiseerd

LIGGING;
Dit multifunctionele bedrijfsgebouw heeft door zijn ligging aan de rand van het dorp een snelle verbinding met de uitvalswegen naar zowel de A2 als de A67. Hierdoor is het bedrijf uitstekende bereikbaarheid met de auto (Venlo in 20 minuten, Roermond in 20 minuten en Eindhoven in 30 minuten). Aan de voorzijde van het bedrijfsgedeelte is voldoende ruimte om eventueel parkeerplaatsen te realiseren.

VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE:
Vrijstaande bedrijfswoning met L-vormige woonkamer voorzien van dubbele terras deuren en een open haard, de kamer staat in verbinding met de keuken en de ontvangsthal. Aan de achterzijde is de kamer verdiept, hier bevindt zich tevens de open trap naar de verdieping. De keuken staat in verbinding met de kamer en tevens met de slaapkamer en de badkamer. De inbouwcombinatie beschikt over een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven en een koelkast.
Boven een overloop met open vide en muurkasten, drie slaapkamers en een apart gedeelte voor berging en cv installatie. De slaapkamers zijn gestoffeerd en zijn allen voorzien van een vaste wastafel.

GARAGE;
Een ruime garage is gelegen aan de linkerzijde van de woning en bereikbaar via een geheel bestrate oprit. De garage heeft aan de voorzijde een stalen kanteldeur en aan de tuinzijde een loopdeur. De garage is geheel onderkelderd, en heeft tevens een verdieping bereikbaar vanuit de buitenzijde middels een vaste trap.
AANVAARDING & VOORWAARDEN:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken.
Bankgarantie/waarborgsom : vereist

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
1.570 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.382 m²
Terrein oppervlak
2.895 m²
Kantoor oppervlak
188 m²
Perceel
5.931 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en loading docks
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 209 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen Katsberg en Witdonk, Meijel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heldensedijk 23

€ 575.000 k.k.