Bedrijfsverzamelgebouw Blankensteinhof 7943 PM Meppel

€ 99.500 v.o.n.

Omschrijving

Blankensteinhof biedt u 12 units in diverse oppervlakten van 63 tot 320 m². Informeer naar de beschikbaarheid!

Algemeen:
Nieuw te bouwen bedrijfsunits in een verzamelgebouw gelegen op het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein Blankenstein nabij de Rijksweg A32 en het centrum van Meppel. De totale Kavel heeft een oppervlakte van circa 3.579 m². Er is meer dan voldoende ruimte om op de kavel voor parkeren en manoeuvreren.

Oppervlakte:
Planvisie ontwikkelt 12 bedrijfsunits die worden uitgevoerd in verschillende varianten. Project bestaat uit 6 maal 63 m², 2 keer 110 m², en een unit van 240 m² en een van 320 m². De hoogte van units betreft ca. 7 meter, maximale draagkracht begane grond vloer 1250 kg/m² en kan van vloerverwarming worden voorzien.

Blankenstein
Het hoogwaardige bedrijventerrein Blankenstein in Meppel kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid en infrastructuur. Op het bedrijventerrein zijn o.a. kantoren van Rabobank, Woonconept en Icare gevestigd, alsmede volumineuze detailhandel met Praxis, Leenbakker en Kwantum.

Bestemmingsplan
Enkelbestemming “Gemengd” onder het bestemmingsplan Blankenstein, Ezinge en Spoorzone geschikt voor bedrijven met de categorie 2, 3.1 en 3.2 alsmede kantoren. Daarnaast is productiegebonden detailhandel met bijbehorende showroom toegestaan.

Hoekunits:
Unit 10, ca. 320 m², € 279.500,- v.o.n. excl. BTW, inclusief ca. 335 m² terrein
Unit 12, ca.165 m², € 149.500,- v.o.n. excl. BTW, inclusief ca. 250 m² terrein

Tussenurnits:
Units 2 t/m 7, ca. 63 m², € 67.500,- v.o.n. excl. BTW
Unit 8, ca. 240 m², € 195.000,- v.o.n. excl. BTW
Unit 9 en 11 , ca. 110 m², € 99.500,- v.o.n. excl. BTW

Fundering:
Het pand is rondom voorzien van een al dan niet onderheide ringbalk. De vloer is een zelfdragende gewapende betonvloer waarvan de maximale vloerbelasting 1250 KG/m2 bedraagt. De vloer wordt monoliet afgewerkt (gevlinderd). Indien gewenst kan optioneel vloerverwarming worden aangebracht.

Scheidingswanden:
Alle unit scheidende binnenwanden worden uitgevoerd in gasbeton. De wanden worden casco, oftewel zonder nadere afwerking, opgeleverd. Daar waar constructief noodzakelijk stalen windverbanden toegepast.

Buitenwanden:
Als basis voor de buitengevels wordt gebruik gemaakt van stalen sandwichpanelen in met een Rc van 2,5 W/m2K welke verticaal dan wel horizontaal gemonteerd worden, e.e.a. conform de tekeningen.

Kozijnen, ramen en deuren:
De kozijnen en loopdeuren worden in de basis uitgevoerd in kunststof. De loopdeuren worden voorzien van een cilinderslot. De industriedeuren zijn handbediende standaard overheaddeuren met een maat als aangegeven in de tekening. Alle overheaddeuren voorzien wij standaard van een lichtsectie paneel. Indien gewenst kan de overheaddeur optioneel worden uitgevoerd met een elektrische bediening.

Dakconstructie:
Het dak is een zogenaamde warmdakconstructie, dit doormiddel van staaldak welke vanaf de bovenzijde wordt voorzien van isolatie met een isolerend vermogen van 2,5 W/m2K met daarover een kunststof dakbedekking. Het regenwater wordt afgevoerd door middel van hemelwater afvoeren. In de langsgevels van het pand bevinden zich noodoverstorten.

Installaties:
De meterkast wordt voorzien van de invoeren voor de nutsvoorzieningen water en elektra, oftewel een gasloze aansluiting conform voorschrift. Voor de elektrische installatie wordt in de meterkast zowel een 220V als een 380V stopcontact geplaatst. Voor een toekomstig toilet
worden de rioolaansluiting afgedopt meegenomen. Elke unit wordt aan de buitengevel voorzien van een buitenlamp met schemerschakelaar.

Terrein en verharding:
Het onbebouwde deel van terrein zal worden verhard door middel van standaard grijze betonklinkers met markering van de parkeerplaatsen. De afwatering zal deels geschieden door straatkolken in het straatwerk. De buitenruimte wordt onder regime van een nader op
te richten vereniging van eigenaren belast met een huishoudelijk regelement. Dit betekend dat er in de praktijk voorwaarden worden verbonden aan het gebruik van de buitenruimte om optimaal gebruik en uitstraling ook voor de toekomst te garanderen.

Afwerking:
Alle units worden casco opgeleverd. U kunt hierdoor uw eigen invulling geven aan indeling en afwerking van de unit.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 99.500 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 67.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Bedrijfshal oppervlak
110 m²
Vrije hoogte
6,4 m
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bedrijfsverzamelgebouw Blankensteinhof

€ 99.500 v.o.n.