Blankenstein 7943 PG Meppel

€ 120.000 v.o.n.

Omschrijving

Op het centraal gelegen bedrijventerrein Blankenstein in Meppel ontwikkelt Bute Development het nieuwbouwproject Meppel Business Center. Het project bestaat uit 12 bedrijfsunits vanaf 168 m2. Dit maakt dat dit project geschikt en bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer.

Kopunits, aantal: 4
Totale oppervlakte vanaf: 169 m²
84.87 m² op de begane grond
84.87 m² op de verdieping

Tussenunits, aantal: 8
Totale oppervlakte vanaf: 168 m²
84.00 m² op de begane grond
84.00 m² op de verdieping

Mogelijkheid tot koppelen van meerder units mogelijk. Bespreek de mogelijkheden samen met ons!

Voorzieningen:
De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van:
- Een elektrische overheaddeur
- Meterkast met afgedopte aansluiting, excl. installaties
- Water voorziening
- Afgedopte aansluiting in meterkast
- Goede isolatiewaarden
- Een entree met loopdeur
- Volledige verdieping
- Voorzien van vooraf gecreëerde sparing voor trap opgang
- Inclusief houtwerk trap naar de verdieping
- Deels draai-/kiepramen

Eventuele aanvullingen op het opleveringsniveau zijn in overleg mogelijk.

Koopsom
Vanaf € 120.000,- vrij op naam, exclusief BTW.

TECHNISCHE INFORMATIE

Peil en uitzetten
Het peil -P- waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant van de begane grondvloer van het gebouw. Dit peil wordt door bouw- en woningtoezicht van de gemeente Meppel vastgesteld.

Grondwerken
De nodige grondwerken worden verricht voor de aanleg van de fundering, leidingen en bestrating. Als aanvulling rond de fundering wordt gebruikt gemaakt van de ter plaatse aanwezige grond.

Bestratingen
Buiten de gebouwen en binnen de erfgrens wordt de binnenstraat verhard met een bestrating van betonklinkers. Patroon, kleur en indeling volgens het nader vast te stellen bestratingsplan. De bestrating wordt opgesloten met trottoir-, inrit- en opsluitbanden.
Het gehele terrein binnen de erfgrens wordt voorzien van straatkolken van voldoende capaciteit. De groenvoorziening zal worden aangelegd in overleg met de architect.

Fundering en Constructie
De fundering wordt gevormd door een (in het werk gestorte) betonnen fundering. Het gebouw wordt gefundeerd conform berekeningen en tekeningen van de constructeur. De hoofddraagconstructie wordt uitgevoerd overeenkomstig de berekeningen van de constructeur. Waar vereist door de brandweer wordt een brandvertragende voorziening aangebracht. De hoofdscheidingswanden van de bedrijfsunits worden uitgevoerd in prefab gasbetonelementen en/ of kalkzandsteen muren.

Begane grondvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van ten minste 1.000kg/m2. De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt.

Verdiepingsvloer
De volledige verdiepingsvloer, waar van toepassing, wordt uitgevoerd als prefab-kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van ten minste 250kg/m2. De verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een cementdekvloer. De onderzijde van de prefab-kanaalplaatvloer is onafgewerkt. In de verdiepingsvloer wordt een sparing aangebracht ten behoeve van het trapgat. Alle halve verdiepingsvloeren worden uitgevoerd als entresolvloer met stalen staanders en liggers conform opgave architect, met daarin vloerleggers met hoge belasting van ten minste 250kg/m2.

Binnenwerk
De unit scheidende wanden worden uitgevoerd in prefab gasbetonelementen en-/of kalkzandsteen muren. Indien er op plattegronden binnenwanden en -deuren vermeld staan zijn deze indicatief, doordat het pand in casco staat wordt opgeleverd is een dergelijke afbouw voor rekening koper.

Gevelbekleding
De buitengevels worden uitgevoerd met verschillende systemen, deze zijn opgebouwd uit:
• Kolommen uitgevoerd in (sier)zetwerk
• Beplating volgens tekening en detaillering architect.

De kleuren van de gevelmaterialen zijn volgens opgave van de architect. Zetwerken rondom de kozijnen en langs de gevelbekleding wordt uitgevoerd in de kleur volgens opgave architect.

De beplating zal worden uitgevoerd in sandwichpanelen. De isolatiewaarde is met uitzondering van de beglazing minimaal 4,5 m2 K/W.

Buitengevelkozijnen, ramen en deuren
Alle buitengevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in profilering, materialisering en in de kleur volgens opgave architect.

De draairichting van de deuren is op de plattegrond aangegeven. Binnenzijde is met een kruk bediend. Aan de binnenzijde van de deuren wordt een knopcilinder toegepast, de buitenzijde is te openen met een sleutel. De sectionaldeuren zijn geïsoleerde elektrisch bedienbare deuren (niet aangesloten). Deze zijn in kleur gespoten en voorzien van rubber aanslag profielen.

Beglazing
In de glasopeningen van de gevelkozijnen, wordt isolerende dubbele beglazing (HR++) toegepast met een U-waarde van minimaal 1,1 W/m2 K volgens bouwbesluit. Waar nodig wordt veiligheidsglas aangebracht.

Hang- en sluitwerk
Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraak werende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten.

Trappen
In de kopunits worden vurenhouten trappen toegepast. Op één trapboom wordt een hek geplaatst. De balustrades op de verdiepingsvloer worden niet toegepast in verband met later zelf te plaatsen scheidingswanden.

Dakbedekking
Het dak wordt uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde is minimaal 6,0 m2 K/W.

Het afschot van het dak wordt verwerkt in de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van de nodige noodoverlopen, zodat bij extreme weersomstandigheden en verstopping het water buiten het dak geloosd wordt.

Loodgieterswerk
De hemelwaterafvoeren worden binnenin het gebouw gebracht middels een Pluvia-systeem, of er wordt gekozen dit te doen in pvc afvoersystemen.

Per kopunit is gerekend op één aansluitpunt voor riolering. Het aansluitpunt worden afgedopt boven de begane grondvloer. De vuilwaterriolering wordt aangesloten op het riool. De aansluitkosten op het riool zijn voor rekening van de verkoper. Voor alle overige units is een rioolaansluiting optioneel.

Waterleiding
De waterleiding wordt aangelegd tot in de meterkast. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de wateraansluiting zijn voor rekening van de koper.

Elektrische installatie
Het elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en afgezekerd op 3 x 25A. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de elektra-aansluiting zijn voor rekening van de koper.

Gasinstallatie
De units worden zonder gasaansluiting opgeleverd.

Telecom
De telecom aansluitingen zijn voor rekening van koper.

Verwarming
Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen.

EPC verblijfsruimte
Het energieprestatie coëfficiënt(EPC) voor de utiliteitsbouw is per 1 januari 2015 aangescherpt. Wanneer koper verblijfsruimte kantoorfunctie wenst te realiseren dient koper aan dit energieprestatie coëfficiënt te voldoen. Dit kan bijvoorbeeld door toepassing van mechanische ventilatie, ledverlichting, warmte-terugwinunit of PV-panelen.

Vergunningen
De gebruiker van het pand is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen en dient deze derhalve zelf aan te vragen.

Hieronder vallen onder andere:
• vestiging-/ milieu-/ en-/of hinderwetvergunning;
• reclamevoering;
• eventuele afbouwpakketten anders dan in de bouwvergunning is verkregen.

Oplevering
Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco staat. De oplevering zal uiterlijk 14 dagen voor daadwerkelijke oplevering door aannemer gecommuniceerd worden.

Overige installaties
Eventueel op tekening aangegeven nood- en vluchtwegverlichting, blusmiddelen en rookmelders worden niet toegepast in verband met de door koper zelf te bepalen inrichting.

Wijzigingen / Disclaimer
Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de gemeentelijke diensten, de architect, de constructeur en de adviseurs van het plan.

Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe tekstuele, architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen welke voort kunnen vloeien uit nadere eisen van overheden en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerking, zonder dat e.e.a. afbreuk doet aan de kwaliteit. De ingeschreven maten op de tekening zijn "circa" maten en zijn niet volgens NEN 2580 gemeten. Het in kleur afgebeelde gevelaanzicht en de afbeeldingen zijn een impressie, zodat hieraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 120.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
168 m²
Bedrijfshal oppervlak
168 m²
Vrije hoogte
7,4 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
2.706 m² (in units vanaf 168 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard, bedrijventerrein, kantorenpark en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Blankenstein

€ 120.000 v.o.n.