Fagotweg 6 4337 RC Middelburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Een bedrijfsruimte met showroom, parkeerplaatsen en buitenterrein gelegen op een unieke zichtlocatie op bedrijventerrein Mortiere in Middelburg.

Het pand is in 2002 gerealiseerd op een betonnen borstwering en verder opgetrokken middels een staalconstructie, gevlinderde betonnen vloeren voorzien van een coating. De buitengevels zijn deels keramiek of deels betonelementen. Het pand heeft een geïsoleerd plat dak . In de gevels bevinden zich aluminium kozijnen voorzien van een dubbele beglazing. Aan de zijgevel is een overhead deur met luifel. De ruimten wordt traditioneel verlicht.

Op de 1e etage bevindt zich een sfeervolle kantine met een ruime pantry. Tevens zijn er toiletvoorzieningen. De verblijfsruimten/kantoren zijn grotendeels voorzien van een systeemplafond met verlichting. Op de begane grond zijn ook enkele sanitaire voorzieningen gelegen, waaronder een miva toilet. De ruimten zijn voorzien luchtbehandelingsinstallatie.

De toegang van het pand is middels een schuifpui of tourniquet. Het pand heeft een ontruimingsinstallatie, camerabeveiliging en alarminstallatie. Het pand is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen (gas/water/elektra/kabel)

Het terrein is deels voorzien van asfalt of klinkers met parkeerplaatsen, hekwerk, buitenverlichting en groenperken.

Oppervlakte
De bedrijfsruimte is circa 2.377 m² vvo begane grond en circa 88 m² vvo op 1e verdieping. Het buitenterrein is voorzien van circa 30 parkeerplaatsen en buitenterrein. In de bijlage vindt u een plattegrond met de huidige indeling.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Mortiere In de nabijheid ligt een diversiteit aan bedrijven. Veelal kleine bedrijfsunits. Maar ook bedrijven als Word of Drinks, PontMeyer, Sanidump, etc. Vlakbij zal het nieuwe politiebureau worden gerealiseerd. Ook ligt Vd Valk en Woonboulevard Mortiere vlakbij.

Het pand heeft goede ontsluiting middels de schroeweg (N254) (verbinding naar Terneuzen/Gent) en nabij afrit A58. Ten slotte heeft Middelburg een eigen NS-station.

Bestemming
Bestemmingsplan Mortiere. (7-7-2014 onherroepelijk. Het heeft enkel bestemming bedrijventerrein met functie aanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Maximum bouwhoogte is 12 meter en bebouwingspercentage is 50%. Gezien bouwvlak is uitbreiding op eigen terrein niet meer mogelijk.

De voor Bedrijventerrein (BT) aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2' bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
-bedrijven met showroom;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, interne ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen tevens in de vorm van ondergrondse parkeergarages, kunstwerken/panden en laad- en losvoorzieningen.

Vraag huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal door middel van automatische incasso.

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief
voorschotten servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Over de huursom is omzetbelasting verschuldigd.

Energielabel
Het pand heeft het energielabel A

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Fagotweg 6 te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
2.465 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.377 m²
Kantoor oppervlak
88 m²
Perceel
5.530 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, overheaddeuren, pantry, toilet en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fagotweg 6

Huurprijs op aanvraag